ΕΠΣ Έβρου: Επιστροφή στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου για τον Σωτήρη Κυλιτζίδη

 

Επιστροφή στους πάγκους και στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου για τον έμπειρο προπονητή Σωτήρη Κυλιτζίδη που αναλαμβάνει συνεργάτης του νέου προπονητή της ομάδας Τόλη Μπίτσιου.

Ο Κυλιτζίδης πέρυσι ήταν προπονητής στον Ορφέα Σοφικού και επιστρέφει στην Άνθεια μετά από 3 περίπου χρόνια. Ο έμπειρος κόουτς ακόμα έχει καθίσει στους πάγκους του ΑΟ Άλεξ, ενώ στην καριέρα του έχει σημαντικές διακρίσεις όπως η κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου (2004) με τον Αετό Λεπτής που δυστυχώς δεν συνεχίζει στα πρωταθλήματα, αλλά και της μεικτής της ΕΠΣ Έβρου (2002-2003).

Η ανακοίνωση της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου: «Ενώνουν οι δρόμοι ξανά του Σωτήρη Κυλιτζίδη και της Ένωσης Α.Α. Εκείνος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για το σωματείο καθώς και η Ένωση ποτέ την εκτίμηση στο πρόσωπό του. Ο Coach στο δεύτερο πλέον πέρασμά του από την ομάδα, έχει ήδη σηκώσει τα μανίκια και δουλεύει έδώ και καιρό μαζί της. Άμεσος συνεργάτης πλέον του Απόστολου Μπίτσου φέρουν στις πλάτες τους το φορτίο να οδηγήσουν την Ένωση στο φετινό πρωτάθλημα.

Καλή επιτυχία !
Ένωση Α.Α»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here