Στην Παναχαϊκή του Κώστα Κατσουράνη μέσω ΠΑΟΚ ο «Μέσι του Έβρου» Στέφανος Βαρσαμίδης

 

Μεταγραφή έκπληξη για τον 16χρονο Εβρίτη ταλαντούχο πρωην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Στέφανο Βαρσαμίδη.

Ο Βαρσαμίδης που το τελευταίο διάστημα έπαιρνε μέρος στην προετοιμασία και στα φιλικά του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης περιμένοντας την μεταγραφή του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, θα συνεχίσει στην ομάδα Κ19  της Παναχαϊκής του Κώστα Κατσουράνη, όπως φαίνεται και στην φώτο που δημοσιοποιήθηκε μαζί με την ανακοίνωσή του.

O «Mέσι του Έβρου» όπως φωνάζουν τον μικρό Στέφανο, πριν μια τετραετία ως παίκτης του Αθλητικού Ομίλου Καππαδοκών είχε
τρελάνει τους ανθρώπους της Αρσεναλ στα δοκιμαστικά με τις ενέργειες του (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ)  και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες, πριν επιστρέψει την περσινή σεζόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Φέτος, όπως προαναφέρθηκε, είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ιπποκράτη περιμένοντας το δελτίο του αλλά αυτή η αναμονή τον έφερε τελικά στην Παναχαϊκή και το πρωτάθλημα της Football League. Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πάντως ότι προέρχεται από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών έχει ως εξής:

«Στην Κ19 της Παναχαϊκής θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Στέφανος Αμπάρας και Στέφανος Βαρσαμίδης. 

Ο Στέφανος Βαρσαμίδης είναι 16 ετών (γενν. 2001) και ήρθε στην Παναχαϊκή από την Κ15 του ΠΑΟΚ. Αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού χαφ.  

Ο Στέφανος Αμπάρας που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ20 της Αλβανίας. Είναι 18 ετών (γενν. 1999) και αγωνίζεται ως στόπερ.».