Η πολυσυζητημένη απουσία Κοκκάλα από τις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια ΑΟΞ και οι αιχμές του ιστορικού προέδρου της Ξάνθης

 

Πέντε μέρες μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ στην Εμπορική Λέσχη και περίπου δέκα μετά την παρουσίαση του βιβλίου για την ιστορία της ομάδας, ακόμα συζητείται στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ξάνθης η απουσία σημαντικών ανθρώπων όπως ο πρόεδρος του συλλόγου την χρυσή δεκαετία της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια Θεόδωρος Κοκκάλας.

Μια ανάρτηση ωστόσο του Συλλόγου Παλαιμάχων έριξε… λάδι στην φωτιά και προκάλεσε την απάντησή του. Συγκεκριμένα, μετά το «σούσουρο» που δημιουργήθηκε, ο Σύλλογος μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι ο πρώτος άνθρωπος που κλήθηκε ήταν ο Θόδωρος Κοκκάλας. Λίγες ώρες μετά ωστόσο ο ιστορικός πρόεδρος του ΑΟΞ απάντησε στην συγκεκριμένη ανάρτηση, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τους διοργανωτές για τον χρόνο και τον τρόπο που έγινε η πρόσκληση αλλά και για την μη προσέγγισή του ώστε να συμβάλει με τις γνώσεις και τα στοιχεία που διαθέτει στην απόπειρα συγγραφής της ιστορίας της ομάδας.

Γράφει ο Θεόδωρος Κοκκάλας:

«Δεν μιλησα τοσες μερες με κανενα,ουτε εκανα καποιο σχολιο αλλα πρεπει να απαντησω μετα απο αυτη την αναρτηση. Και ρωτω,,Αν εγω ημουν ο πρωτος που καλεσαν ,μολις 2 μερες πριν την εκδηλωση,ποτε προλαβαν να καλεσουν τους υπολοιπους? Κανεις απο τους διοργανωτες δεν επικοινωνησε μαζι μου,ενω γνωριζομαστε,λεμε γεια με τα μικρα μας ονοματα.Η δε προσκληση ηταν μια απροσωπη καρτα που αφησε καποιος στο μαγαζι μου ,οπως και σε καθε ΠΡΟΠΟ και στεκια φιλαθλων. Ενω γνωριζω οτι προσεκληθησαν πολλοι παραγοντες τηλεφωνικα η προσωπικα. Αλλα ολα αυτα δεν εχουν σημασια για μενα καθοσον ειναι γνωστο σε ολους οτι δεν ειμαι τυπολατρης ,ουτε ψωνισμενος με την δημοσιοτητα.Εκεινο που εχει μεγαλη σημασια ειναι οτι κανεις τοσους μηνες δεν σκεφτηκε να μου ζητησει καποιες αδημοσιευτες φωτο και αρχεια,καποια αναφορα σε γεγονοτα που δεν δημοσιοποιηθηκαν , απο την 10ετια που ημουν στην δικοικηση και κατα γενικη παραδοχη σε εκεινα τα χρονια συνεβησαν σπουδαια γεγονοτα. 2 πρωταθληματα,ανοδος στην μεγαλη κατηγορια,μεταγραφες παικτων που διεπρεψαν αγωνιστικα,ιδιαιτερου ηθους και μετεπειτα σε αλλα ποστα του ποδοσφαιρου. Τους ευχαριστω παντως που μου χαρισαν…. μια περιοδο προεδριας επιπελον απ οσες υπηρετησα».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο Θ. ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 50ΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟΞ