Παρέα με τους «Πελαργούς» στο Σινάν Ερντέμ ο Μιχάλης Stavento μαζί με τον αδερφό του Ανδρέα (+photos)

 

Η Εθνική Ομάδα μπορεί να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Ευρωμπάσκετ και να έχασε χρυσή ευκαιρία για κάτι σπουδαίο, όπως φάνηκε έπειτα και από την πρόκριση στον τελικό της Σλοβενίας που απέκλεισε την Ισπανία, ωστόσο αυτό που μένει είναι η συγκλονιστική κερκίδα των «Πελαργών» και των υπόλοιπων Ελλήνων στον προημιτελικό με την Ρωσία.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο «Σινάν Ερντέμ» ήταν και τα αδέρφια Μιχάλης και Ανδρέας Κουινέλης από την Αλεξανδρούπολη. Ο λόγος για τον γνωστό σε όλους Stavento και τον αδερφό του, πρωταθλητή του ταεκβοντό και γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό.

Η φωτογραφία που ανέβηκε στα social media έγινε αμέσως viral αλλά λόγω της αναγνωσιμότητας του Μιχάλη, κυκλοφόρησαν σε διάφορες ιστοσελίδες και άλλες εικόνες από την παρουσία του Εβρίτη καλλιτέχνη στο γήπεδο. Άλλωστε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που βρίσκεται κοντά στην Εθνική Ομάδα.

Πριν δυο χρόνια είχε τυχαία βρεθεί με τους περισσότερους παίκτες της Εθνικής στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όταν εκείνοι έρχονταν στην Θράκη για το τετραεθνές τουρνουά που είχε φιλοξενηθεί στο Αμοιρίδειο της Ξάνθης.

Παράλληλα, γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματά του και την αγάπη του για τις Εθνικές Ομάδες, ο Mr Stavento έχει βρεθεί κοντά και στις προσπάθειες και άλλων Εθνικών Ομάδων, όπως πριν πέντε χρόνια στην Βαρσοβία, όταν είχε βρεθεί στην πρεμιέρα της Εθνικής Ποδοσφαίρου για το Euro 2012 με τους Πολωνούς.

Ελλάδα – Ρωσία: Ο Μιχάλης Stavento ανάμεσα στους «πελαργούς»! [pics] | Newsit.gr