ΕΠΣ Ξάνθης: Με τρία γκολ και δυο δοκάρια το Άβατο νίκησε την Ασπίδα και πέρασε στα προημιτελικά

 

Στις εγκαταστάσεις του ΑΟ Βιστωνίδας στο γήπεδο της Φελώνης ο Άρης Αβάτου νίκησε το απόγευμα της Τετάρτης την Ασπίδα Ξάνθης με 3-0 και προκρίθηκε με άνεση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, αφού διπλασίασε τις νίκες στον όμιλο.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Ταχτσίδης με κεφαλιά στο 21′, Μελισσόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή στο 50′ και ο Γκέκας επίσης με σουτ μέσα απο την περιοχή στο 85′ . Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι οι περσινοί νταμπλούχοι είχαν και δύο δοκάρια,  ένα κάθετο σε σουτ του Κοτόπουλου και ένα οριζόντιο σε σουτ του Μελισσόπουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Εμπλιούκ και Κηλικιώτη. Όπως σημειώνει η Ξάνθη Sport, από όπου η φωτογραφία, με τη νίκη αυτή το Άβατο προκρίθηκε ενώ η Ασπίδα θα τα παίξει όλα για όλα με την Θαλασσιά το προσεχές Σάββατο.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κετσεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας(63′ Καλαιτζίδης), Ψεμματάς (46′ Μπουνταγκίδης), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας (73’Κουτίνης),  Τουργαΐδης, Μελισσόπουλος, Ταχτσίδης, Κοτόπουλος (82′ Εφεντόπουλος), Σαρηγιαννίδης, Γκέκας.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Νταμπραντης (46′ Κυριαζίδης), Κοντογιαννίδης, Σαρηγιαννίδης (56′ Κοντομιχάλης), Νικολούδης, Δογδανίδης, Κιαχίδης, Χατζηπαρασκευας (46′ Γελαδάρης),  Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος Ν. (69′ Ζώτος), Κατσής

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ