ΕΠΣ Έβρου: Αίτημα για αλλαγή στις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της Α’ Κατηγορίας λόγω ΑΕΔ

 

Κυριακή είναι η καταρχήν απόφαση της ΕΠΣ Έβρου να διεξάγονται φέτος όλοι οι αγώνες της Α’ Κατηγορίας, όπως συνέβη και πέρυσι άλλωστε, ωστόσο η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις που διατυπώθηκαν δημόσια κατά την διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος στο Διδυμότειχο.

Συγκεκριμένα, ο Άρδας Καστανεών ζήτησε μετά από αίτημα των ποδοσφαιριστών του να αγωνίζεται Σάββατα όποτε αγωνίζεται η ΑΕ Διδυμοτείχου εντός έδρας, ώστε να μπορούν οι παίκτες να παρακολουθούν από την εξέδρα τους αγώνες της μοναδικής εκπροσώπου του νομού στα εθνικά πρωταθλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν, προ διετίας συγκεκριμένα, είχαν υπάρξει αντιδράσεις για το γεγονός ότι έπεφταν αγώνες της Α’ Κατηγορίας στην Αλεξανδρούπολη σε ώρες που αγωνιζόταν για την Γ’ Εθνική ο Εθνικός, με τα παράπονα να εκφράζονται τότε από την ίδια την πλευρά της ομάδας του Εθνικού.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Έβρου (φωτογραφία από την κλήρωση από το radioevros) δεσμεύθηκε να εξετάσει το αίτημα του Άρδα Καστανεών και αναμένεται η απόφασή του τις προσεχείς ημέρες. Σε κάθε περίπτωση πάντως μόνο εύκολη δεν είναι η απόφαση καθώς τα Σάββατα είναι εργάσιμη μέρα για αρκετούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.