Δωράκι ύψους 3.000 ευρώ από ξένη εταιρεία στους παλαιστές του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

 

Εξοπλισμό προπόνησης αξίας 3.000 ευρώ δώρισε στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ου Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και συγκεκριμένα στο τμήμα πάλης η εταιρεία “Suples Training Systems”, του Ιβάν Ιβάνοφ.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του και συνεργάτης του πριν από περίπου είκοσι μέρες είχαν βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΔΠΘ, ούτως ώστε να δοκιμάσουν από κοντά την “3D DUTH Wrestling Dummy”, το τρισδιάστατο δηλαδή ομοίωμα πάλης που κατασκεύασε ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ και επιστημονικός σύμβουλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης Γιάννης Μπάρμπας, εξερευνώντας τις δυνατότητες συνεργασίας τους για την περαιτέρω εξέλιξη της αλλά και τη μαζική παραγωγή.

Η συνεργασία αυτή φαίνεται πως βρήκε πρόσφορο έδαφος, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται ένα στάδιο πριν τις τελικές υπογραφές που θα σημάνουν και επισήμως την έναρξη της συνεργασίας τους, ωστόσο η προϋπάρχουσα φιλική σχέση τους αλλά και τον νέο ξεκίνημα, σφραγίστηκαν από το δώρο αυτό της εταιρείας προς την εκπαιδευτική και φοιτητική κοινότητα της ΣΕΦΑΑ.

Την παράδοση του εξοπλισμού, ο οποίος αποτελείται από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της εταιρείας, ανάμεσα στα οποία και οι κούκλες προπόνησης πάλης που έκαναν γνωστό τόσο τον Ιβάν Ιβάνοφ όσο και την “Suples Training Systems”, ανέλαβε ο αδερφός και συνεργάτης του Στέφαν Ιβάνοφ, o οποίος βρέθηκε στην παλαίστρα του ΤΕΦΑΑ μαζί με τον γιό του Ρόμπιν, ο οποίος μάλιστα έκανε και μία σύντομη επίδειξη παρουσία επίσης της Κοσμήτορος της Σχολής Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Την ιδιαίτερη εκτίμησή της εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης» η κα. Μιχαλοπούλου, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύτιμο δώρο, έναν εξειδικευμένο για το άθλημα της πάλης εξοπλισμό, «που θεωρώ πως οι φοιτητές θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα». «Δεν γνωρίζω πολλούς συλλόγους στην Ελλάδα που να διαθέτουν αυτά τα εξειδικευμένα εργαλεία και χαίρομαι πάρα πολύ που ο κ. Μπάρμπας κατάφερε να τα φέρει στον χώρο του Πανεπιστημίου μας» συνέχισε η ίδια ευχόμενη «και στα υπόλοιπα αθλήματα να έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τέτοιου επιπέδου εξοπλισμό, ο οποίος όπως γνωρίζεται κοστίζει πολύ, ενώ οι ανάγκες μας παραμένουν πολλές».

Για τη σημασία της δωρεάς στην ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την ευκαιρία που δίνεται στους φοιτητές του τμήματος να προπονηθούν με έναν τέτοιο εξοπλισμό, τελευταίας «τεχνολογίας» και κορυφαίας ποιότητας, μίλησε και ο Γιάννης Μπάρμπας, ευχαριστώντας στο πρόσωπο του Ιβανοφ το σύνολο των μελών της “Suples Training Systems”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here