Volley League: Επέστρεψε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Γρηγόρης Κοντοστάθης

 

Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσει όπως δείχνουν τα πράγματα και τη νέα σεζόν ο Γρηγόρης Κοντοστάθης, παρά τα σύννεφα που είχε φανεί πως προέκυπταν στην σχέση των δύο πλευρών το καλοκαίρι.

Ήδη ο νεαρός παίκτης συμμετέχει εδώ και μερικές μέρες στις προπονήσεις της ομάδας, όπως έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όσοι περνούν τα απογεύματα από το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Ο Κοντοστάθης είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς από «γκάφα» των ιθυνόντων δεν είχε ανανεωθεί το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν δυο χρόνια και κάλυπτε και την προσεχή σεζόν. Παράλληλα, είχε διαφανεί ότι υπήρχαν σύννεφα στο να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, καθώς υπήρχαν χρέη της ομάδας προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο ο Εθνικός εξόφλησε τις οφειλές της τελευταίας χρονιάς, γεγονός που του εξασφάλισε και την αδειοδότηση για την επόμενη, ενώ προφανώς βρέθηκε η χρυσή τομή με τον παίκτη ώστε να μείνει ένα ακόμα παιδί από τα σπλάχνα του στον σύλλογο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε πληροφορία ότι ο Εθνικός αναζήτησε ξένο λίμπερο. Με δεδομένη την συμμετοχή Κοντοστάθη στις προπονήσεις και παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην ομάδα και τη νέα σεζόν.