Βασική η Παπαϊωάννου στην ήττα της Εθνικής Νεανίδων από την Πολωνία για τα προκριματικά στην Elite Round

 

Βασική και στα 90 λεπτά αγωνίστηκε η παίκτρια της Βασίλισσας της Θράκης Παναγιώτα Παπαϊωάννου στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Νεανίδων στα πλαίσια του 12ου ομίλου του 1ου προκριματικού γύρου με αντίπαλο την Πολωνία.

Η Πολωνία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και νίκησε με 1-3, με την Ελλάδα να μειώνει προσωρινά σε 1-2 με την Πούλιου στο 59′, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάτι καλύτερο. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ρωσία νίκησε με 4-0 τη Γεωργία.

Την Παρασκευή η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Ρωσία και τη Δευτέρα τη διοργανώτρια Γεωργία, ενώ στην Elite Round προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλων, καθώς και τέσσερις καλύτερες που θα τερματίσουν στην τρίτη θέση.

ΕΛΛΑΔΑ (Πριονάς): Χατζηχαριστού, Πατερνά, Καραπέτσα, Κατιρτσίδου, Τσακίρη, Παλαμά (85’ Δρακωνάκη), Πούλιου, Παπαϊωάννου, Γεωργατζή, Χατζηνικολάου (51’ Γούλα), Σαχινίδου (76’ Καλδή).

ΠΟΛΩΝΙΑ (Κάσπροβιτς): Πιάτεκ, Στάσιακ, Τουρκίεβιτς, Καρζέφσκα (46’ Κόβαλτσικ), Μίλεκ, Ζαβιστόφσκα, Ολζέβσκα, Βος, Γεντλίνσκα (62’ Γκάσιενετς), Παρζέφσκα, Ρατάζτσικ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here