Πτυχιούχος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης η «δική μας» Έλενα Καρατζίδου!!!

 

Ιδιαίτερη χαρά η σημερινή για ένα από τα επίλεκτα μέλη της οικογένειας του ThrakiSportS, την Έλενα Καρατζίδου, που ήταν ανάμεσα στους 130 νέους πτυχιούχους του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που ορκίστηκαν το μεσημέρι.

Το κορίτσι που κρύβεται πίσω από πολλές αναρτήσεις και ρεπορτάζ τον τελευταίο ένα χρόνο στην ιστοσελίδα μας, πίσω από πολλά φωτορεπορτάζ αλλά και η βασική επιμελήτρια της εβρομαδιαίας στήλης «Το άλμπουμ της ζωής μου» που επιστρέφει σε λίγο καιρό δριμύτερη, ολοκλήρωσε την φοιτητική ζωή και ανοίγει φτερά για νέες περιπέτειες.

Νέες περιπέτειες που πάντα όμως έχουν και θα συνεχίζουν την τρέλα που κουβαλάει η Έλενα για τον αθλητισμό, την δημοσιογραφία και την φωτογραφία. Πλέον η όμορφη φοιτητική ζωή ανήκει στο παρελθόν, καθώς η ίδια η Έλενα επέλεξε να μην δώσει ούτε μήνα παράτασης ολοκληρώνοντας τις σπουδές της χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Η ορκωμοσία τελέστηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο της παλιάς Νομικής στην Κομοτηνή, δίπλα δηλαδή από την έδρα του Πανθρακικού, το ΔΑΚ Κομοτηνής. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη ορκωμοσία για το νέο ακαδημαϊκό έτος στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, με τον πρόεδρο του Τμήματος καθηγητή Νικόλαο Πολύζο να απευθύνει χαιρετισμό στους τελειόφοιτους τονίζοντάς τους ότι “εσείς κάνετε το πανεπιστήμιο να υπάρχει”.

Πλέον για την Έλενα και τους υπόλοιπους 130 πτυχιούχους του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΔΠΘ ανοίγεται μια νέα ζωή. Οι ξέγνοιαστες φοιτητικές μέρες έχουν τελειώσει και όλα τα παιδιά περνούν πλέον στον επαγγελματικό στίβο, σε μια δύσκολη συγκυρία για την χώρα, αλλά με όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον. Μαζί τους και η «δική μας» Έλενα.

Η Έλενα που γνωρίζουμε και γνωρίσατε και εσείς μέσα από τα άρθρα και τις συνεντεύξεις της, είναι σίγουρο ότι θα πετύχει, για αυτό θα είναι τυχεροί όποιοι θα έχουν από εδώ και στο εξής την ευκαιρία να συνεργάζονται μαζί της σε καθημερινή βάση. Όπως δηλαδή και εμείς, όλη η οικογένεια του ThrakiSportS, που απέκτησε ακόμα έναν πτυχιούχου ανώτατου ιδρύματος, αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι  και υπερήφανοι για την χαρά και την σημαντική αυτή στιγμή ενός δικού μας ανθρώπου, αλλά και τυχεροί που την γνωρίσαμε, την γνωρίζουμε και συνεχίζουμε καθημερινά να συνεργαζόμαστε και με ομαδικό πνεύμα να παράγουμε το προϊόν που φτάνει στις οθόνες των υπόλογιστών, των ταμπλετών και των κινητών σας.