Β’ Εθνική: Η αποχώρηση του Πιερικού από το Κύπελλο και (πιθανότατα) από το πρωτάθλημα φέρνει νέο μπάχαλο στον όμιλο της Ασπίδας

 

Ο Πιερικός Αρχέλαος έκανε γνωστό πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Χαρίλαο Τρικούπη, όμως οι πληροφορίες που έρχονται για την ομάδα της Κατερίνης κάνουν το μέλλον ακόμα πιο δυσοίωνο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πιερικός δεν θα κατέβει να αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα και τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον όμιλο όπου συμμετέχει και η Ασπίδα Ξάνθης δίνουν και παίρνουν.

Λόγω του ότι έχουν γίνει οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων δύσκολα θα γίνει αλλαγή με ομάδα της Γ’ Εθνικής, αν και άμεσα ενδιαφερόμενη είναι η ΑΕ Κομοτηνής. Επίσης υπάρχει ακόμα η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Πανελλήνιος στο ΑΣΕΑΔ και που αν δικαιωθεί θα πρέπει να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και λόγω του κενού θα τοποθετηθεί στο Βόρειο Όμιλο, κάνοντας τα ταξίδια και τα έξοδα για Ασπίδα και Καβάλα ακόμα μεγαλύτερα. Τέλος υπάρχει και το σενάριο η ΕΟΚ να αφήσει κενή τη θέση και κάθε αγωνιστική μία ομάδα να έχει ρεπό.

Το τι θα γίνει τελικά θα φανεί ή από Πέμπτη ή από Δευτέρα, όταν θα έχουν επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη οι Βασιλακόπουλος και Τσαγκρώνης, καθώς θα είναι και αυτοί που θα λάβουν πιθανότατα την τελική απόφαση.