Παραμένει στην Θράκη αλλά μετακομίζει σε αναβαθμισμένο ρόλο και στην… Κρήτη ο Ανέστης Γιαννακόπουλος

 

Μπορεί πριν λίγες εβδομάδες να ανακοινώθηκε ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια των Αμαζόνων Μαϊστρου, ωστόσο θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες και στην άλλη άκρη της Ελλάδας ο Ανέστης Γιαννακόπουλος.

Μετά από εισήγηση του εβρίτη προπονητή του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο Γιαννακόπουλος θα αποτελεί άμεσο συνεργάτη του στην ομάδα της Κρήτης που διεκδικεί άνοδο στην Volley League και πέρυσι την έχασε στις… λεπτομέρειες.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε επίσημα ότι τον Δημήτρη Ζλατιλίδη, στη θέση του προπονητή, θα πλαισιώσουν δυο ακόμη προπονητές, που θα είναι στενοί του συνεργάτες, στην φετινή χρονιά. Πρόκειται για τους Μανώλη Πρασανάκη και ο Ανέστη Γιαννακόπουλο.

Ο Μανώλης Πρασανάκης είναι παράλληλα και υπεύθυνος ακαδημιών στο βόλει του ΟΦΗ, ενώ ο Ανέστης Γιαννακόπουλος υπενθυμίζεται ότι είναι ομοσπονδιακός προπονητής ενώ πέρυσι κάθισε στον πάγκο της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαννακόπουλος είχε παίκτη τον Ζλατιλίδη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πριν 15 χρόνια και αναμένεται με την εμπειρία του να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Ο ΟΦΗ έχει φτιάξει και φέτος μια ισχυρή ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στην Α2 Κατηγορία και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι προσθήκες αυτές στο τεχνικό επιτελείο κρίθηκαν απαραίτητες, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά.