Ντεμπούτο στο Αγρίνιο με τους εφήβους της Κέρκυρας για τον “νέο” Αλεξιάδη και τον “παλιό” και αρχηγό Γκασίδη

 

Ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας Κ17 της Κέρκυρας πραγματοποίησε εναντίον του Παναιτωλικού ο 16χρονος  πρωην αμυντικός της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου Σπύρος Αλεξιάδης.

Ο 16χρονος Αλεξιάδης με καταγωγή από την Ξάνθη μπήκε στο 65′ στην θέση του Χάτζι, ενώ ο άλλος Θρακιώτης, ο “παλιός” και πρωην της ΑΕΔ και του Πανθρακικού Πάρης Γκασίδης (φώτο αριστερά) από τον Έβρο αγωνίστηκε βασικός, αλλά ήταν και ο αρχηγός της ομάδας, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι αναντικατάστατος στην ομάδα του προπονητή  Βαγγέλη Καρπατσέλη.

Για την ιστορία η Κέρκυρα ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό με γκολ του του Θεοτοκάτου στο
56′. Στην ομάδα εφήβων της Κέρκυρας ανήκει και ο Θανάσης Βαγγέλοφ που και αυτός βρισκόταν στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου. Επίσης ντεμπούτο με την ομάδα νέων της Κέρκυρας έκανε εναντίον του Παναθηναικού και
ο Λιούμπομιρ Χριστακίεφ που ήρθε και αυτός από την ίδια ακαδημία του ΠΑΟΚ στον Έβρο.

Θυμίζουμε ο Αλεξιάδης είχε στείλει την φανέλα του στην Κέρκυρα στην Ακαδημία του Ισαακίου στον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας και αυτή
ευχαριστώντας τον εξέδωσε ανακοίνωση: Θα θέλαμε πολύ να ευχαριστήσουμε τον μέχρι πριν λίγο καιρό παίχτη της Ακαδημίας μας που τώρα αγωνίζεται στην Κέρκυρα, Αλεξιαδη Σπύρο, για την όμορφη και συγκινητική έκπληξη που μας επιφύλαξε!!! Σπύρο, σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, ευχαριστούμε που δεν μας ξεχνάς, ευχαριστούμε για τη φανέλα της Κέρκυρας και ελπίζουμε σε μερικά χρόνια να μας φέρεις και τη φανέλα της ΕΘΝΙΚΗΣ !!!!