ΕΠΣ Θράκης: Επιμένει … Θεσσαλικά στα άκρα η Δόξα Γρατινής

 

Δυο ακόμα παιδιά που πέρυσι αποτελούσαν βασικά “γρανάζια” της δυνατής αμυντικής γραμμής της Δόξας Γρατινής του Τάσου Μπόζη θα είναι και φέτος στην ομάδα.

Πρόκειται για τους Λαρισαίους πλάγιους αμυντικούς, Σταύρο Μαγκούτα και Γιώργο Τάτσιο που και την νέα σεζόν θα φορούν τα πράσινα της Δόξας Γρατινής που μετά και τα πρώτα φιλικά και την νίκη επί της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου επιβεβαιώνει ότι θα είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της ΕΠΣ Θράκης.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ Μαγκούτας ξεκίνησε από την Δήμητρα Γιάννουλης και στα 16 του συνέχισε στον ιστορικό Τοξότη Λάρισας. Στην συνέχεια μετακόμισε στην Κομοτηνή λόγω σπουδών στα ΤΕΦΑΑ και στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων και ακολούθησε η Γρατινή στην οποία θα συνεχίσει για δέυτερο χρόνο.

Σχεδόν παράλληλοι βίοι και για τον άλλο μπακ της ομάδας τον Λαρισαίο επίσης Γιώργο Τάτσιο. Ο 19χρονος αριστερός μπακ με καταγωγή από την Τερψιθέα Λάρισας, ξεκίνησε από την ομάδα του χωριού του τον Μαχητή Τερψιθεας και ήταν μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λάρισας όπου τον είδαν και τον δοκίμασαν οι σκάουτερ Ολυμοαικού και Παναθηναικού. Κατόπιν πέρασε και αυτός στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής βρέθηκε στην Δόξα Γρατινής και από τον πρώτο κιόλας χρόνο ξεχώρισε και ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς στο διαγωνισμό του ThrakiSportS. Πλέον περισσότερο έμπειρος ο Τάσος Μπόζης ελπίζει σε ακόμα περισσότερα για τον νεαρό Θεσσαλό.

Πλεον η Δόξα με την παραμονή των δυο πλαγίων μπακ, των στόπερ Νίκου Παπαδόπουλου και Βαγγέλη Τρεσαλου των Δαλή Ισμαηλ Μεχμετ, Σεφκέτ Σελίμ, Διονύση Κυριακόπουλου, Χρήστου Κακουλίδη και τις δυνατές προσθήκες των Ζάνταλη, Μαρίνου Κωνσταντή, Μπόζη, Αντωνιάδη, Καμζέλα, Πασχάλη, Μπουτσακτσή, Κακανούδη, και του Θεοδωρίδη δείχνει το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα αν και όλα φαίνονται αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο.

Στα μεταγραφικά η ομάδα σχεδόν έχει κλείσει το ρόστερ της, εκρεμεί μια μεταγραφή ενός τερματοφύλακα ώστε να συμπληρώσει με τον Μπουτσακτσή την δυάδα των πορτιέρο για την ομάδα του Τάσου Μπόζη.