ΕΠΣ Ξάνθης: Εντυπωσιακός ο Άρης Αβάτου νίκησε με… εξάρα την Αναγέννηση Θαλασσιάς στην αναβίωση του περσινού τελικού

 

Επίδειξη δύναμης έκανε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς ο Άρης Αβάτου, ο οποίος νίκησε με το ευρύ 6-0 την Αναγέννηση Θαλασσιάς για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που έφερε στη μνήμη όλων τον περσινό τελικό.

Ο Άρης είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και με γκολ των Ευθυμιάδη, Κοτόπουλου, Ψεμματά και Μελισσόπουλου προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο με 4-0, μην αφήνοντας καμία αντίδραση στην Αναγέννηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα τέρματα των Κελεσιάδη και Γκέκα έδωσαν θριαμβευτικό τόνο στη νίκη της ομάδας του Αβάτου και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας, Κυριάκο Κετσιεμενίδη. Από την άλλη στην Αναγέννηση Θαλασσιάς επικρατούσε βουβαμάρα μετά το τέλος, με τον προπονητή της Δημήτρη Καρύδη να προσπαθεί να αφυπνίσει τους παίκτες του, ενόψει της συνέχειας της χρονιάς.

Την Τετάρτη ο Άρης Αβάτου αντιμετωπίζει την Ασπίδα Ξάνθης, ενώ η Αναγέννηση Θαλασσιάς τον Αστέρα Μαγικού.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Καλαιτζίδης, Ταχτσίδης (46’Βαφειάδης), Κουτσούμπας (46′ Κουτίνης), Ψεμματάς (46′ Μπουνταγκίδης), Τουργαΐδης, Μελισσόπουλος, Ευθυμιάδης, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας, Κοτόπουλος (46′ Κελεσιάδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Καρύδης): Βασιλειάδης, Κελλίδης, Τηλαβερίδης, Μυλωνάς, Κουτσομιχάλης, Πεντεζίδης (60′ Μαντζαρίδης), Κωτίδης (46’Δάγκας) Σταύρου,  Τουργαίδης Στ. (60′ Θωμαιδης), Βασιλειάδης, Καπράνης (46′ Καζάκης)