Απευθείας στη Football League με απόφαση της ΕΠΟ Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης ύστερα και από την οριστική αποχώρηση του Ηρακλή

 

Ο Ηρακλής αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα της Football League, κάτι το οποίο έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος μιλώντας στο Metropolis 95.5, αναφέροντας πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης δήλωσε και εγγράφως στη Λίγκα και την ΕΠΟ την αποχώρηση του “Γηραιού” τόσο από το πρωτάθλημα, όσο και από το Κύπελλο Ελλάδος.

Η αντίδραση της ΕΠΟ ήταν άμεση και σε συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων που έγινε το μεσημέρι αποφασίστηκε να ανέβουν στη Football League χωρίς μπαράζ τόσο η Δόξα Δράμας όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης, με το δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα της Ελλάδας να διεξάγεται τελικά με 18 ομάδες.

Αντίθετα η θέση του Ηρακλή στο Κύπελλο Ελλάδος πιθανότατα θα παραμείνει κενή και ο πρώτος όμιλος στον οποίο συμμετείχε θα μείνει με τρεις ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατόπιν της δήλωσης αποχώρησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here