Volley League: Χωρίς τον Παναθηναϊκό αντίπαλο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο νέο πρωτάθλημα

 

Όλα δείχνουν ότι το νέο πρωτάθλημα της Volley League θα διεξαχθεί χωρίς τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, όπως και συνολικά ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Η διοίκηση του περσινού ΤΑΑ βρήκε σχεδόν παντού κλειστές πόρτες. Ο Ερασιτέχνης δεν μπόρεσε καν να συντηρήσει το γυναικείο τμήμα, που επίσης αποσύρθηκε αν και αρκετά πιο επιτυχημένο από το ανδρικό, με αποτέλεσμα η Α1 Γυναικών να διεξάγεται με 11 ομάδες.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα και από τη Volley league. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα σε volleynews και sportfeed, προαναγγέλοντας την απόσυρση της ομάδας από το μεγάλο πρωτάθλημα.

Φυσικά κάτι τέτοιο θα αποτελέσει πλήγμα για το πρωτάθλημα. Από την άλλη ωστόσο, επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα χάσει έναν εμπορικό αντίπαλο, αλλά θα ελαχιστοποιήσει και τους όποιους κινδύνους αφού πλέον θα υποβιβάζεται μόνο μια ομάδα.

Θεωρητικά πάντως ελπίδες υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό, καθώς του δόθηκε παράταση για να προχωρήσει σε εξοφλήσεις χρεών και διακανονισμούς. Αλλά για να γίνουν αυτά χρειάζονται χρήματα. Αν βρεθεί επενδυτής, θα βρεθούν και αυτά, αλλά εδώ και μήνες στο τριφύλλι παραμένουν στο «αν»…