Το ThrakiSportS σας στέλνει στην Πόλη για να πάρουμε όλοι μαζί την πρόκριση στην τετράδα του Ευρωμπάσκετ!!!

 

Η Εθνική Ομάδα πήρε μια σπουδαία πρόκριση στους οκτώ του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη νίκη επί της Λιθουανίας το βράδυ του Σαββάτου και πλέον την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει σε ένα ακόμα νοκ άουτ παιχνίδι για τα προημιτελικά την Ρωσία, 30 ακριβώς χρόνια μετά το ιστορικό 103-101 επί της Σοβιετικής Ένωσης στον τελικό του Ευρωμπάσκετ της Αθήνας.

Στην Θράκη επικρατεί ένας ξεσηκωμός τις τελευταίες ώρες για την εξασφάλιση εισιτηρίων για αυτό το παιχνίδι και στο πλαίσιο αυτό το ThrakiSportS, όπως έχει κάνει σε όλες τις μεγάλες στιγμές των Εθνικών Ομάδων όταν αγωνίζονται κοντά στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα, μπαίνει μπροστά. Ήδη έχουμε εξασφαλίσει 20 εισιτήρια για την ελληνική εξέδρα που θα στηθεί στον μεγάλο προημιτελικό και αν χρειαστεί θα αναζητήσουμε ακόμα περισσότερα.

Το πρωί της Τετάρτης θα ξεκινήσει ένα πούλμαν από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα για την Κωνσταντινούπολη. Η εκδρομή που θα διοργανωθεί, σε συνεργασία με τους «Πελαργούς» που σταθερά βρίσκονται στο πλευρό της «επίσημης αγαπημένης», περιλαμβάνει διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη μετά τον αγώνα και επιστροφή την επόμενη μέρα στην Ελλάδα.

Το κόστος αυτής καθεαυτής της εκδρομής δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ (μεταφορά και διανυκτέρευση με πρωινό) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα τα εισιτήρια που προβλέπονται για την ελληνική κερκίδα θα είναι στην β’ ζώνη του Σινάν Ερντέμ με κόστος στα 66 ευρώ. Απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες να έχουν διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου, με λατινικούς χαρακτήρες.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή και να ζήσουν από κοντά τον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ρωσία δηλώνουν άμεσα συμμετοχή είτε στέλνοντας μήνυμα στο inbox του facebook του ThrakiSportS είτε με e-mail στο thrakisports@yahoo.gr αναφέροντας όνομα, επίθετο, τηλέφωνο επικοινωνίας και πόλη διαμονής στην Θράκη. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για επιπλέον θέσεις (πχ ένας στέλνει για παρέα τριών ατόμων), πρέπει να αναφέρει και αυτά τα ονόματα, ώστε να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κρατήσεις.

Όπως προαναφέρθηκε το ThrakiSportS έχει εξασφαλίσει 20 εισιτήρια. Εφόσον αυτά θα εξαντληθούν θα υπάρξει άμεση ενημέρωση, αλλά παράλληλα θα γίνει εννοείται προσπάθεια για να εξασφαλιστούν και άλλα ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι φίλοι αναγνώστες από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα που θέλουν να δώσουν το παρών στο ραντεβού με την ιστορία που έχει η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ το απόγευμα της Τετάρτης…