Παίκτης στην Ξυλαγανή, γυμναστής στο Ν. Σιδηροχώρι και… διαιτητής στο μεταξύ τους παιχνίδι ανήμερα των γενεθλίων του!!!

 

Τα γενέθλιά του στο γήπεδο Ξυλαγανής γιόρτασε ο παίκτης, γυμναστής, μαραθωνοδρόμος, υποψήφιος διδάκτωρ αλλά και … διαιτητής Στέλιος Ηλιόπουλος.

Ο Ηλιόπουλος που θα συνεχίσει για έκτη σερί σεζόν ενισχύοντας την άμυνα του φιλόδοξου για φέτος Ορφέα Ξυλαγανής, παράλληλα από το καλοκαίρι βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αναλανβάνοντας την εκγύμναση της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΠΣ Θράκης που φέτος θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική μετά από 31 χρόνια.

Ο 27 χρονος πια Ηλιόπουλος (γεννημένος στις 1ο Σεπτέμβρη του 1990) σφύριξε ως διαιτητής το φιλικό παιχνίδι του Ορφέα με την Δόξα, ενώ αγωνίστηκε και λίγο φορώντας την φανέλα της Ξυλαγανής αγωνιζόμενος εναντίον των παικτών που ίδιος γυμνάζει καθημερινά.

Μεσσήνιος στην καταγωγή, ο πρωην αρχηγός των Εθνικού Μελιγαλά και Αστέρα Αιγείρου είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ίδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας.

Ο Ηλιόπουλος εκτός από ποδοσφαιριστής (δεξί μπακ) είναι και μαραθωνοδρόμος εδώ και μια σχεδόν δεκαετία σε αγώνες ορεινού τρεξίματος μαραθωνίους και υπερμαραθωνίους Olympus Marathon. Τα φετινά του πάντως γενέθλια θα τα θυμάται για πάντα, αφού τα πέρασε στο γήπεδο παίζοντας ως… διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες όπου προσφέρει αυτήν την περίοδο τις υπηρεσίες του.