ΕΠΣ Έβρου: Ο Ορέστης νικητής στο 7ο τουρνουά Σωτήρη Ηλιού με αντιπάλους ΑΕΔ και Οινόη

 

Ο Ορέστης Ορεστιάδας ήταν ο νικητής στο 7ο τουρνουά ποδοσφαίρου εις μνήμην του αείμνηστου Σωτήρη Ηλιού, ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του από την«Ένωση Οινόης και αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ορέστη, της Δόξας Βύρωνα και της Α.Ε. Διδυμοτείχου και έφυγε από τη ζωή πρόωρα στα 27 του χρόνια  το 2006.

Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Οινόης, που φέρει το όνομά του, παρόντων του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, του προέδρου του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο Αλέξανδρου Μπαρμπούδη, του γενικού γραμματέα της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη και φυσικά των γονέων, συγγενών και φίλων του αείμνηστου Σωτήρη Ηλιού.

Για την ιστορία είχαμε τα εξής αποτελέσματα στους 35λεπτους αγώνες που διεξήχθησαν: Ορέστης – Ένωση Οινόης  1–0 (σκόρερ ο Αντ. Βλάχος), Ορέστης  – ΑΕ Διδυμοτείχου B  1 – 0  (σκόρερ με πέναλτι ο Θεμης Μπαλλάκης) και ΑΕ Διδυμοτείχου B – Ένωση Οινόης  0–0.  Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι  Θεόδωρος Σκίνδρης,  Τάσος Δαλής και  Μαρία Σκίνδρη. Μετά τους αγώνες ακολούθησε δεξίωση, ενώ πριν τελέστηκε αγιασμό και τρισάγιο στη μνήμη του Σωτήρη Ηλιού  από τον εφημέριο του Αγίου Δημητρίου Άνω Οινόης πατέρα Δημήτριο Τοντσίδη.

Για την ιστορία νικήτρια ήταν η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας που δείχνει σε καλή κατάσταση μετά και τις φιλικές της νίκες με 3-1 επί τοτ Άρδα Καστανέων και του Έβρου Σουφλίου τις προηγούμενες ημέρες.