Αντίστροφη μέτρηση για το φετινό «Running with the Goats» στην πανέμορφη Σαμοθράκη

 

Κάθε Σεπτέμβριο στη Σαμοθράκη, αρχής γενομένης από πέρυσι, διεξάγεται το “Running with the Goats”, το απόλυτο running party του πανέμορφου νησιού του Έβρου.

Το ξενοδοχείο Mariva Bungalows, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη μη ανταγωνιστική τριήμερη δρομική εκδήλωση με αυτήν την επωνυμία, που στα ελληνικά σημαίνει “Τρέχοντας με τις κατσίκες”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου 2017. Πρόκειται για τρεις διαφορετικές διαδρομές εκ των οποίων η πρώτη στις 15/09 είναι ασφάλτινη μήκους 14χλμ με αφετηρία το λιμάνι της Καμαριώτισσας, αφού δέσει το πλοίο που θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες, και τερματισμό στα Θέρμα στο Mariva Bungalows.

Η διαδρομή του Σαββάτου 16/09 θα πραγματοποιηθεί στον ορεινό όγκο του Σάος και θα είναι περίπου 20χλμ ενώ η διαδρομή της Κυριακής 17/09 θα συνδυαστεί με αποθεραπεία και αναζωογόνηση στις βάθρες και στους καταρράκτες της περιοχής των Θερμών.

Διαδρομή 1 Παρασκευή 15/09/17 Καμαριώτισσα – Θέρμα
Οι δρομείς με το που φτάνουν στο λιμάνι της Καμαριώτισσας και αφού παραδώσουν τις αποσκευές τους για να μεταφερθούν στο ξενοδοχείο, ξεκινούν για να καλύψουν απόσταση 14χλμ και να τερματίσουν στο ξενοδοχείο Mariva στα Θέρμα όπου και θα καταλύσουν.

Διαδρομή 2 Σάββατο 16/09/17 Θέρμα – Φεγγάρι
Οι δρομείς ξεκινούν από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό γεύμα και αναχωρούν για την κορυφή του Σάος, το Φεγγάρι (υψόμετρο 1.614μ). Πρόκειται για μια δύσκολη ανάβαση 1700+ υψομετρικής διαφοράς σε λιγότερο από 10 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα η κατάβαση είναι απαιτητική αλλά ο τερματισμός στο Καφενείο στα Θέρμα και το πάρτυ που θα ακολουθήσει θα τους ανταμείψει με το παραπάνω! Σημειώνεται πως σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η συγκεκριμένη διαδρομή δύναται να τροποποιηθεί!

Διαδρομή 3 Κυριακή 17/09/17 Αποκατάσταση στις Βάθρες
Η τελευταία διαδρομή έχει χαρακτήρα αποκατάστασης θα είναι από 6 εως 8 χιλιόμετρα με μικρή υψομετρική διαφορά και θα οδηγήσει τους δρομείς στις πολύ όμορφες βάθρες της περιοχής των Θέρμων για κρυοθεραπεία στους καταρράκτες!

Τιμή συμμετοχής 45ευρω/άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

– 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
– Σακουλάκι αθλητή με διάφορα είδη τροφοδοσίας
– Αναμνηστικό της διοργάνωσης
– Μεταφορά αποσκευών και συνοδών από το λιμάνι στο ξενοδοχείο και
– μεταφορά αθλητών και συνοδών από το ξενοδοχείο στο λιμάνι για την αναχώρηση της Κυριακής

– Χρέωση για μονόκλινο 65ευρω/άτομο
– Χρέωση για συνοδούς 35ευρω/άτομο

Κρατήσεις γίνονται
ηλεκτρονικά στο hello@mariva.gr
τηλεφωνικά στο 2551098230
στο messenger του Running with the Goats

Ο κάθε συμμετέχων είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία του και ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος.