Γ’ Εθνική: Άκαρπη συνεδρίαση στην ΕΠΟ! Μετάθεση καταρτισμού ομίλων, κλήρωσης και έναρξης πρωταθλήματος

 

Συνεχίζεται η αβεβαιότητα για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και φυσικά της πέντε της Θράκης αφού μετά και την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των Πρωταθλημάτων στην ΕΠΟ, αφού λόγω του μπαράζ της Δόξας Δράμας με τον Καραισκάκη, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση όσο αφορά τον καταρτισμό των ομίλων αλλά και το για πότε θα γίνει σίγουρα η κλήρωση του πρωταθλήματος. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, πάει πίσω ο καθορισμός των ομίλων (πιθανώς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα) όσο και η κλήρωση που πάμε για την Δευτέρα 18/9, ενώ φαίνεται πως θα μετατεθεί και η έναρξη της σεζόν για την 1η Οκτώβρη!

Και ενώ αρκετές ομάδες (αν όχι όλες) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στα τέλη Ιούλη, βλέπουν τις προσπάθειες τους για μια νορμάλ προετοιμασία να πέφτουν στο κενό, καθώς κινδυνεύουν να…καούν στο ζέσταμα!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Ηρακλής να μη δηλώσει συμμετοχή στη Football League, που σημαίνει πως τόσο η Δόξα όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης αποχαιρετούν τη Γ Εθνική και τότε ο αριθμός 98 μετατρέπεται αυτόματα σε 96!