ΕΠΣ Θράκης: Σημαντική μεταγραφή με τον “πρωταθλητή” Ντράτση για τον Κομψάτο Πολυάνθου

 

Μια σημαντική μεταγραφή ενόψει της πρώτης σεζόν στην ιστορία του στην Α’ ΕΠΣ Θράκης πραγματοποίησε ο νεοφώτοστος Κομψάτος Πολυάνθου.

Η ομάδα του νεαρού προπονητή Πέτρου Δημόπουλου μετά τους Σαμπατακάκη, Χαμούζα και Μανούκα απέκτησε και τον 26χρονο μέσο Μάριο Ντράτσης.

Ο Ντράτσης πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και έχει παρελθόν από τα γήπεδα της ΕΠΣ Καβάλας αφού σαν φοιτητής Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στα ΤΕΙ εκεί για μια τετραετία αγωνίστηκε στην ΑΕ Πιερέων στην Δ’ Εθνική αλλά και στην Α1 Καβάλας.

Ο  26χρονος Μάριο Ντράτση  ξεκίνησε από την ομάδα του Αστόρια, συνέχισε στα ΤΕΠ Ξάνθης και Πανθρακικού, στην Νέα Καλλίστη. Μετά την τετραετία του στην ΑΕ Πιερέων επέστρεψε στην ΕΠΣ Θράκης στην Φιλία, και συνέχισε στην Δόξα Προσκυνητών και πέρυσι στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Πλέον η διοίκηση του Πολυάνθου και ο πρόεδρος Θανάσης Αγιαννίτης σε συνεργασία με τον κόουτς Δημόπουλο θέλουν να ενισχύσουν και άλλο την ομάδα και βρίσκονται κοντά στην απόκτηση ακόμα 4-5 παικτών από την δεξαμενή των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και όχι μόνο.