ΕΠΣ Θράκης: Μεγάλη μεταγραφή από τους Προσκυνητές για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

 

Μεγάλη μεταγραφή μετά και από αυτές των Βλαδιμηρίδη και Καραμπάτσιου πραγματοποίησε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου που απέκτησε τον Κώστα Κλή.

Ο Κλής που έμεινε ελεύθερος από την Δόξα Προσκυνητών βρέθηκε στο γήπεδο Ιάσμου όπως και ο Αμέτ Ερκάν που μεταγράφηκε σήμερα στην Ελπίδα Σαπών για να παρακολουθήσουν το φιλικό του Μέγα Αλέξανδρου με την Ελπίδα Σαπών (τελικό 0-1) τελικά όπως φάνηκε για να παρακολουθήσουν τις νέες τους ομάδες.

Την μεταγραφή του Κλή αποκάλυψε το “Περισκόπιο” μέσω της φωτογραφίας που έφερε στο φως με τον 23χρονο μέσο να είναι μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Ομέρ, οριστικοποιώντας την μεταγραφή, ενώ ακολουθεί και συνέχεια στο φινάλε των μεταγραφών.

 

Ο Κλής που βρέθηκε στο γήπεδο παρέα με τον συμπαίκτη του στους Προσκυνητές και “μεσάζοντα” Πέτρο Βιόπουλο, θα είναι πάλι μαζί του και στον Ίασμο αφού αυτός είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα μαζί με τον προπονητή πατέρα του.

Ο Κλής στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στο Καλαμάκι, στον Πανιώνιο, στο Αιγάλεω, το Ρουφ, η Αγια Παρασκευή και ο Κεραυνο Περνης και οι Προσκυνητές.