ΕΠΣ Θράκης: Έσκασε στις Σάπες η «βόμβα» του καλοκαιριού! Ο Ερκάν επιστρέφει στην Ελπίδα

 

Την σημαντικότερη μεταγραφή του καλοκαιριού πραγματοποίησε η Ελπίδα Σαπών που επανέφερε στις τάξεις μετά από χρόνια τον Αμέτ Ερκάν.

Ο 27χρονος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης, επιστρέφει μετά από 6 χρόνια (φώτο δεξιά) στην Ελπίδα Σαπών επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ρεπορτάζ του ThrakiSportS για την μεγάλη “βόμβα” που ετοιμάζεται να σκάει στις Σάπες με τον Αμετ Ερκάν.

Οι προτάσεις μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου έπεσαν βροχή σε Έβρο και Ροδόπη, ωστόσο η θέληση του Ερκάν και η πίεση της διοίκησης (κεντρική φώτο με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Μοσχάκη) έφεραν τον παίκτη και πάλι να φορά τα “πράσινα” της Ελπίδας και πάλι.

Ο Ερκάν ξεκίνησε την καριέρα του από τα ΤΕΠ του Πανθρακικού, μετεπήδησε στη συνέχεια στα ΤΕΠ της Ξάνθης,  στην Ελπίδα Σαπών, στην Φιλύρα, στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, στον Έβρο σε Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης και μέχρι την περασμένη εβδομάδα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Αυτή ήταν η πρώτη μεταγραφή της ομάδας των Σαπών που έστω και αργά δείχνει ότι θα κινηθεί δυνατά στο φινάλε και μόλις 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.