Βανδαλισμοί στο Εθνικό Στάδιο Διδυμοτείχου! Έσπασαν τα καθίσματα δύο ημέρες μετά την τοποθέτηση τους (+photos)

 

Απέναντι σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι άνθρωποι της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου.

Πηγαίνοντας στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, στο οποίο συνεχίζονται οι εργασίες ούτως ώστε να είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αντίκρισαν πως κάποια από τα καθίσματα, τα οποία είχαν τοποθετηθεί μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, ήταν σπασμένα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΔ οι φθορές έγιναν από παρέα νεαρών της πόλης του Διδυμοτείχου, ενώ έχουν προκαλέσει θλίψη, καθώς γίνεται προσπάθεια το Εθνικό Στάδιο του Διδυμοτείχου να ομορφύνει και να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου για το συμβάν:

Ημέρα ντροπής για την πόλη μας καθώς το ξημέρωμα μας βρήκε αντιμέτωπους με εικόνες βανδαλισμού και φθορών στα πλαστικά καθίσματα που με τόσο κόπο είχανε τοποθετηθεί στο Δημοτικό στάδιο 2 μέρες πριν!

Οι φθορές που επιβεβαιωμένα γίνανε από παρέα νεαρών από την πόλη μας θα αντικατασταθούν άμεσα.

Τέτοιες συμπεριφορές μόνο θλίψη και αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν στο σύνολο των πολιτών της πόλης μας,είναι κρίμα να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση απέναντι σε μια συντονισμένη προσπάθεια καλλωπισμού που γίνεται στο Δημοτικό στάδιο από την δημοτική αρχή και το ΔΣ της ομάδας μας.

Ελπίζουμε πραγματικά να αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός και να μην υπάρξει συνέχεια.