Super League: Η παρουσία Κωνσταντινίδη στην Ξάνθη διαβατήριο για το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ

 

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ. Ο Σουηδός, που είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αποχώρησε από την Ένωση, οι άνθρωποι της οποίας δεδομένα έχουν τη διάθεση να ενισχύσουν το τμήμα που ασχολείται με τις μεταγραφές.

Σκοπός των ιθυνόντων της Ένωσης είναι να επεκταθεί ακόμη καλύτερα η ομάδα στην ξένη αγορά. Μάλιστα, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για να αναλάβει πόστο, είναι σύμφωνα με το Sport24 ο Κώστας Κωνσταντινίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, ο οποίος δούλεψε παλαιότερα στην Ξάνθη ως τεχνικός διευθυντής , δεν έχει πάντως δεχτεί πρόταση μέχρι στιγμής.

Είναι, ωστόσο, ένα από το ονόματα που έχουν ακουστεί γα τον Δικέφαλο επιμένουν οι πληροφορίες από την Αθήνα και διαβατήριο για να αναλάβει την θέση, εφόσον συμβεί, αποτελεί αναμφισβήτητα η παρουσία του στο τμήμα σκάουτινγκ της Ξάνθης μέχρι πριν από τρία χρόνια.

Ο 45χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δραστηριοποιείται πλέον ως μάνατζερ έχοντας σοβαρό προφίλ, έκανε καριέρα ως παίκτης και στο εξωτερικό, αγωνιζόμενος σε Χέρτα Βερολίνου, Ανόβερο και Κολωνία, ενώ πέρασε και από τη Νέα Σαλαμίνα, στην Κύπρο.

Ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά στον Πιερικό, στον οποίο αγωνίστηκε από το 1991 μέχρι το 1994. Έχει χριστεί 37 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και έχει σημειώσει 1 γκολ.