Photos: Κλικ από την επίσκεψη σύσσωμης της ομάδας του ΑΟΞ στην αίθουσα της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης

 

Την περασμένη Κυριακή άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης, από τους παλαιμάχους και τους Xanthi Fans, όταν και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ, όμως οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο λόγω του ρεπό που είχαν εκείνες τις ημέρες, παρευρέθηκαν στον χώρο το απόγευμα της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνοδευόμενοι από τους Κώστα Τσαλίκη και Γιάννη Παπαδημητρίου επισκέφθηκαν δυο μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, τον πολύ όμορφο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης, από τους Xanthi Fans και τον Σύλλογο Παλαιμάχων του ΑΟΞ.

Το παρών, λοιπόν, έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας μαζί με τον προπονητή Μίλαν Ράσταβατς και τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Κώστα Τσαλίκη, ενώ φρόντισαν να είναι εκεί για να τους υποδεχθούν αρκετός κόσμος, αλλά φυσικά και ο σύνδεσμος των Xanthi Fans, και οι παλαίμαχοι του ΑΟΞ.

Μάλιστα από τον Σύλλογο Παλαιμάχων πάρθηκε η πρωτοβουλία και δόθηκε ως ενθύμιο στους αρχηγούς της ομάδας της Ξάνθης, μια υπογεγραμμένη από όλους τους συλλεκτική φανέλα. Το παρών μεταξύ άλλων από τους παλαίμαχους, έδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Μπάμπης Χατζημεστής, ο επίτιμος πρόεδρος Χριστόφορος Διαμαντής, ο Τάκης Μπέρτος, ο Κώστας Νεοχωρίτης, ο Μανώλης Μουστάκης, ο Μάκης Τζάτζος, αλλά και ο βοηθός προπονητής πλέον της Θρακιώτικης ομάδας Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Παράλληλα, τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος των Xanthi Fans Άρης Καραμανίδης, που ευχήθηκε σε όλους μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και ενθάρρυνε ομάδα και τεχνικό επιτελείο για τη νίκη με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο.

Από πλευράς της ομάδας το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής και γνωστός σε όλους πρώην παίκτης Γιάννης Παπαδημητρίου, που τόνισε πως καθημερινά προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει σε όλους τους παίκτες, ξένους και Έλληνες, να καταλάβουν πως παίζουν σε μια σημαντική ομάδα, αλλά και πως η φανέλα που φοράνε είναι βαριά και πρέπει να την τιμούν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ThrakiSportS από την επίσκεψη της ομάδας στον χώρο της Εμπορικής Λέσχης καθώς και εικόνες που ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ίδια η ομάδα της Ξάνθης: