Οι Εβρίτες που έπαιξαν στη Δόξα Δράμας «αποχαιρετούν» τον εμβληματικό παράγοντα Κώστα Τσιτσόπουλο

 

Ήταν ένας από τους εμβληματικούς παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που άφησε την δική του «σφραγίδα» σε αυτό, αλλά κυρίως στη Δόξα Δράμας, την οποία υπηρέτησε ως γενικός αρχηγός, αλλά και Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας επί 25 χρόνια. Ο Κώστας Τσιτσόπουλος «έφυγε» χθες το πρωί σε ηλικία 67 χρόνων, μετά από άνιση «μάχη» με τον καρκίνο. 

«Όσοι τον γνώρισαν, ξέρουν πως αγαπούσε πάρα πολύ τον Έβρο και τους ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από το νομό και έπαιξαν στους «μαυραευτούς» της Δράμας», επισημαίνει ο Κώστας Πιτιακούδης στο evros-news. Και προσθέτει: «Ο ίδιος εξάλλου επισκέπτοταν την περιοχή μας ως αντιπρόσωπος τυροκομικών προϊόντων, είχε πολλούς γνωστούς και φίλους παράγοντες και ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό «ανακάλυπτε» ταλέντα που τα έπαιρνε στην ομάδα του. Χρήστος Χιονάς, Νίκος Ουσταμπασίδης, Παναγιώτης Λογαράς, Αλέκος Παναγιωτίδης, Δημήτρης Λυμπερίδης, ήταν μόνο λίγοι από αυτούς».

Ο Ουσταμπασίδης με τον Λογαρά, «αποχαιρέτησαν» με αναρτήσεις τους στο facebok έναν από τους τελευταίους αυθεντικούς παράγοντες της παλιάς εποχής του ελληνικού ποδοσφαίρου, για τον οποίο η Δόξα Δράμας ήταν η ίδια του η ζωή.

Αλλά και ο Πιτιακούδης σημειώνει: «Προσωπικά είχα την τύχη να τον γνωρίσω, ως αθλητικός δημοσιογράφος κάνοντας το ρεπορτάζ των ομάδων της Περιφέρειας για κάποιο διάστημα στην «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ». Ήταν ένας αυθεντικός άνθρωπος, με πάθος για αυτό που έκανε και αγαπούσε πολύ την ομάδα του και το ποδόσφαιρο. Μου μιλούσε συνέχεια για τον Έβρο, τις ομάδες και τα… παιδιά του που ήταν από την περιοχή μας. Γιατί έτσι τους αποκαλούσε. Πράγματι αγαπούσε πολύ το νομό μας και τους ανθρώπους του και έλεγε πάντα τα καλύτερα λόγια. Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΓΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ