ΕΠΣ Έβρου: Συνεργασία με τον Ατρόμητο της Super League ανακοίνωσε η Καππαδοκία

 

Συνεργασία με μια από τις ομάδες της Super League που δίνει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στα τμήματα υποδομής, τον Ατρόμητο Περιστερίου, ανακοίνωσε ο ΑΟ Καππαδοκών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η ομάδα της Καππαδοκίας «Καλωσορίζει στην Αλεξανδρούπολη τους εκπροσώπους του Ατρομήτου Αθηνώ, κ. Τόλη Αποστόλου Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών και Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών μαζί με τον κ. Σωτήρη Ρίζο, Προπονητή της Κ17, με αφορμή τη συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών των δύο αθλητικών σωματείων και την έναρξη της νέας αγωνιστικής προπονητικής περιόδου».

Μάλιστα, σε μία κοινή συνέντευξη τύπου που θα δοθεί σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις  20:00 το απόγευμα στην Καππαδοκική Εστία (δίπλα στον ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος) οι εκπρόσωποι δύο ομάδων θα παρουσιάσουν τους στόχους αυτής της συνεργασίας, τα προπονητικά προγράμματα και τα πλάνα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Το παρόν θα δώσουν οι αθλητές της ανδρικής ομάδας που αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου αλλά και των τμημάτων υποδομής καθώς και γονείς των αθλητών. «Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους και στόχο έχει να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στην ομάδα μας», επισημαίνει ο ΑΟ Καππαδοκών.