Τέρμα οι χειραψίες και τα χαμόγελα! Πόλεμος Δημαρχόπουλου – Φανουράκη με αφορμή τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης!!!

 

Σε μια περίοδο όπου η Ξάνθη ζει στον παλμό των Γιορτών Παλιάς Πόλης, ξέσπασε μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο και τον πρώην συνεργάτη του και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μανώλη Φανουράκη, με φόντο τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη.

Η παράταξη Κοινωνία Δημοτών άσκησε σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι κανένα αθλητικό έργο του Δήμου Ξάνθης δεν περιλαμβάνεται στα έργα ύψους 4 εκατ. ευρώ που εγκρίθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφουν έξι δημοτικοί σύμβουλοι Ξάνθης, έχει ως εξής:

Ε! ΚΑΙ ΤΟΣΗ…. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!

  Εντάξει, είναι πια κοινός τόπος σε όλους τους δημότες, ότι η σημερινή δημοτική  αρχή  είναι κορυφαία στο να χάνει ευκαιρίες.

Από ανικανότητα;

Από τεμπελιά;

Από αδιαφορία;

Δεν έχει πια καμία σημασία.

  Όλοι θυμόμαστε κορυφαίες στιγμές αποτυχίας της, όπως το πρόγραμμα  βιώσιμης αστικής ανάπλασης της πόλης της Ξάνθης.

  Επειδή όμως είναι συνεπέστατη στην πολιτική της να μην μπορεί να προγραμματίσει, να σχεδιάσει, να μελετήσει και να υλοποιήσει οποιοδήποτε έργο, τα κατάφερε και πάλι.

  Μόλις δημοσιεύθηκε η έγκριση αθλητικών έργων για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ,προυπολογισμού 4.197.821 εκατ. Ευρώ για το 2017.

  Και να…τα “κατάφερε” και πάλι ο κ.Δημαρχόπουλος.

  ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΓΑ σε δεκάδες δήμους!!!

  ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ στο Δήμο Ξάνθης.

  Και βέβαια ΠΟΥΘΕΝΑ το Δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης…

  Κατόπιν ενεργειών του κ.Δημαρχόπολου  χάθηκε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία.

  Ο ίδιος,αμέριμνος, θα το γλεντήσει και σήμερα στις Γιορτές Παλιάς Πόλης…

…στην υγειά μας…

‘Αντε και του χρόνου κ.Δήμαρχε!!!”

 

Άμεση ήταν η απάντηση του δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου και μάλιστα σε αρκετά σκληρό και ειρωνικό ύφος. Η δική του ανακοίνωση έχει ως εξής:

Εμετρήθης, Εζυγίσθης και Ευρέθης… και πάλι Αδιάβαστος!!!

«Τα ’μαθες τα νέα», πρώην Αντιδήμαρχε Αθλητισμού και νεόκοπε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης;
Ειλικρινά, πού «σερφάρετε» στο διαδίκτυο;;; Αντιλαμβάνεστε τι διαβάζετε για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού; Τι αφορά και σε τι έργα αναφέρεται;
Σας διέφυγε άραγε κατά το… «σερφάρισμα», η ανάρτηση της Έγκρισης Δόμησης και η Νομιμοποίηση του Κτιρίου του Κολυμβητηρίου μας;
Την ώρα που για μια ακόμη φορά, επιδιδόσασταν στο αγαπημένο σας χόμπι, να συκοφαντείτε τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία, επιχειρώντας ταυτόχρονα να διορθώσει τις δικές σας ανεπάρκειες κ. Φανουράκη, εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για το κολυμβητήριο Ξάνθης!
Προχωράμε…
Ό,τι δεν καταφέρατε εσείς κ. Φανουράκη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το υλοποιούμε με κόπο εμείς.
Αδυνατούμε βεβαίως να παρανομήσουμε.
Δεν το ‘χουμε βρε αδερφέ…
Πραγματικά, άξιος ο μισθός σας και τα έργα σας σε θέματα διοίκησης…
Γι’ αυτό κάθεστε στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Δεν το καταλάβατε ακόμη;
Σας περιμένουμε στα σοκάκια της Παλιάς Ξάνθης, να γιορτάσουμε με τους συμπολίτες μας.
Στην υγειά όλων μας…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΟ XANTHIPRESS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here