Photos: Kλικ από το φιλανθρωπικό τουρνουά στα Πηγάδια για τον Δημήτρη και την Καρυοφυλλιά

 

Μετά τον αγώνα για την μικρή Μαρία, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ν.Ξάνθης διοργάνωσε φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου με σκοπό την ενίσχυση και δύο ακόμα παιδιών από την περιοχή, του Δημήτρη Ν. και της Καρυοφυλλιάς Ι. που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του ΑΟΞ, στα Πηγάδια, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το φιλανθρωπικό τουρνουά – γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Πυροσβεστών Νομού Ξάνθης. Μάλιστα εκτός από τον ΠΑΣ Πυροσβεστών Νομού Ξάνθης, είχαμε και τη συμμετοχή διάφορων ακόμα συλλόγων από την Ξάνθη, αλλά φυσικά και από την Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η έγκυρη Ξάνθη-Sport, στο τουρνουά συμμετείχαν πέρα από τους διοργανωτές, οι παλαίμαχοι του Πανθρακικού, αλλά και αυτοί των Ασπίδας Ξάνθης, Βιστωνίδας – Δήμου Αβδήρων, Ηρακλή Ζυγού, όπως επίσης και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης, και οι Εκπαιδευτικοί Ξάνθης, μαζί με το Σωματείο Ταξί Ξάνθης. Φυσικά αυτό που μετρά σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση δεν είναι ο νικητής, αλλά η συμμετοχή και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στο να πραγματοποιηθεί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της εφημερίδας Ξάνθη-Sport από το τουρνουά, στην ηλεκτρονική έκδοση της οποίας μπορείτε να αναζητήσετε και περισσότερες πληροφορίες: