ΕΠΣ Έβρου: Οι ευχές του προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Παναγιώτη Κωστικίδη για την νέα σεζόν

 

Ανακοίνωση ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν απέστειλε ο Σύνδέσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου, μέσω του προέδρου του Παναγιώτη Κωστικίδη που είναι μέλος και στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση: Φίλοι και συνάδελφοι προπονητές, να προασπίσουμε το άθλημα του ποδοσφαίρου που αγαπάμε και υπηρετούμε και να το διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο. Εμείς να είμαστε η ασπίδα για τη διεξαγωγή ενός ήσυχου πρωταθλήματος, πέρα από κάθε αντιδικία, τόσο μεταξύ των συναδέλφων μας, όσο και απέναντι στους διαιτητές και να βοηθήσουμε με τη δική μας συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όλοι είμαστε φίλοι, αντίπαλοι είμαστε μόνο 90 λεπτά. Εκεί τελειώνουν όλα. Να προσπαθήσουμε τη νέα αυτή χρονιά να προσθέσουμε όλοι ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη και πρόοδο του ποδοσφαίρου μας.
Προτροπή του Συνδέσμου μας να αναδείξουμε νέα ταλέντα και να τα περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη. Βοηθήστε με τη συμπεριφορά σας τους διαιτητές και δείξτε εμπιστοσύνη στις αποφάσεις τους. Στην ποδοσφαιρική αρχή του τόπου, ευχόμαστε να έχει ένα εύκολο έργο, με ένα ήσυχο πέρα από ακρότητες, πρωτάθλημα και με λιγότερες δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης στους διαιτητές ευχόμαστε να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή και αφοσίωση στα παιχνίδια τους, να μειωθούν στο ελάχιστο τα ανθρώπινα λάθη, εκπέμποντας το αίσθημα της ισοτιμίας και ισονομίας εφαρμογής των κανονισμών, ώστε να εξαλειφθεί η δυσπιστία των αποφάσεων τους από προπονητές, παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους. Καλή επιτυχία σε όλους».
Η βία και κάθε αντιαθλητική ενέργεια σκοτώνουν το ποδόσφαιρο, ας το προστατέψουμε.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                   ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here