Διαλύθηκε ο Ηρακλής των Καπτέλι και Γιούδα! Δύσκολα αντίπαλος των 5 ομάδων της Θράκης στην Γ’ Εθνική η Δόξα Δράμας

 

Είναι πλέον οριστικό, ο Ηρακλής του Σπύρου Παπαθανασάκη «διαλύθηκε», αφού σε συνάντηση που έγινε μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ, οι συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία, τους ενημέρωσαν πως η ομάδα, όπως και αναμενόταν ωστόσο δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League.

Αρχικά η ομάδα θα πάει στην Γ’ Εθνική, ωστόσο πληροφορίες τον στέλνουν στην Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας με το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την Δόξα Δράμας και για την ΑΕ Καραισκάκης που θα έδιναν αγώνα μπαράζ, ώστε να καλύψουν τα δυο κενά στην Football League, αν και ο ΚΑΠ μιλά για μη κάλυψη των κενών θέσεων, ωστόσο τελικά μετά την απόφαση της Τρίτης του διαιτητικού δικαστηρίου για διεξαγωγή μπαράζ, τελικα αυτό ίσως ματαιωθεί, αν και στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.

Πλεον η Δόξα Δράμας ελπίζει στην πολυπόθητη απ’ ευθείας άνοδο και ίσως τελικά δικαιωθεί έστω μήνα Σεπτέμβρη και δεν θα είναι αντίπαλος των 5 Θρακιώτικων ομάδων στην Γ’ Εθνική.

Μαζί με τον Ηρακλή που οδηγείται προς το τοπικό Θεσσαλονίκης, το νέο σταθμό της καριέρας τους αναζητουν και ελάχιστοι παίκτες του ρόστερ και ο πρωην μέσος των ακαδημιών της Ξάνθης Ρετζίνο Καπτέλι και ο πρωην πορτιέρο του Πανθρακικού ελληνογερμανός Τρύφωνας Γιούδας.