ΕΠΣ Ξάνθης: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Παύλο Μελά Κουτσού για τον Ηρακλή Ζυγού

 

Μπορεί να είμαστε στο Σεπτέμβριο και να μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Ξάνθης, όμως ο Ηρακλής Ζυγού δεν σταματάει το μεταγραφικό του σχεδιασμό και απέκτησε άλλους δύο ποδοσφαιριστές, αυτή τη φορά από τον Παύλο Μελά Κουτσού.

Μετά, λοιπόν από ένα διάστημα κατά το οποίο ο Δημήτρης Σίμος και ο Ηλίας Αρκούδας προπονούνταν με την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη, πλέον αποτελούν και επίσημα παίκτες του Ηρακλή, με την ομάδα να τους ανακοινώνει το απόγευμα της Δευτέρας.

Έτσι μετά από μια θητεία αρκετών χρόνων στον Παύλο Μελά Κουτσού, με τον οποίο έζησαν και επιτυχίες αλλά και αποτυχίες, πλέον αποχαιρέτησαν την ομάδα του Κουτσού και εντάχθηκαν σε αυτήν του Ζυγού, ώστε να τη βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνει για να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ηλία Αρκούδα και Δημήτρη Σίμου, που αγωνίζονταν επί σειρά ετών στον Παύλο Μελά Κουτσού. Τους ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία!»