ΕΠΣ Θράκης: Ξεκίνησε με όνειρα στην Α’ κατηγορία και μεταγραφές ο Κομψάτος Πολυάνθου

 

Ξεκίνησε προετοιμασία δίνοντας και τα πρώτα του φιλικά με Κόσμιο και Γρατινή ο νεοφώτιστος και για π΄ρωτη φορά στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Κομψάτος Πολυάνθου.

Μάλιστα στην προετοιμασία της ομάδας συμμετέχουν και τρεις νέοι ποδοσφαιριστές ο Ηλίας Σαμπατακάκης, ο Κώστας Χαμούζας από τον διαλυμένο Αστέρα Αιγείρου και ο Νίκος Μανούκας από τον Ορφέα Στρύμης.

Ο 29χρονος Χαμουζάς στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Παγουρίων, στην Δόξας Μανωλάδας στην ΕΠΣ Ηλείας, στην Αναγέννηση Ψαθόπυργου στην ΕΠΣ Αχαίας και πέρυσι επέστρεψε στον Αστέρα Αιγείρου. Ο Σαμπατακάκης (φώτο αριστερά μαζί με τον Χαμουζά) είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανιωνίου και στον ΑΟ Βουλιαγμένης πριν έρθει Ροδόπη και στον Αστέρα Αιγείρου.  Τέλος ο Πατρινός πλάγιος αριστερός αμυντικός αλλά και ενίοτε αμυντικός μέσος Μανούκας και φοιτητής ΤΕΦΑΑ πέρυσι αγωνιζόταν στον Ορφέα Στρύμης.

Η ομάδα του Πολυάνθου που θα προπονεί και φέτος ο νεαρός κόουτς και παλιός παίκτης της Ελπίδας Σαπών Πέτρος Δημόπουλος βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση ακόμα 5-6 παικτών με την διοίκηση του Κομψάτου να προσπαθεί να κάνει μια πολύ δυνατή μεταγραφή.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν ο Πέτρος Τροκανας και ο Γιώργος Αραμπατζής που συνεχίζουν μαζί μετά τον Πολύανθο, τον Αστέρα Αίγειρο, την Ελπίδα Σκουτάρεως και στην Ξυλαγανή.