Super League: Ύμνοι Χαμζά Γιουνές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το έργο του

 

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα δήλωσε ο περσινός πρώτος σκόρερ της Ξάνθης και πλέον φορ της Ερζούρουμσπορ στην Β’ Τουρκίας Χαμζά Γιουνές.

Αναλυτικά, μιλώντας στο  Metrosport ανέφερε για την σχέση του με τον Λουτσέσκου: «Εχω εξαιρετική σχέση μαζί του και υπάρχει μία αλληλοεκτίμηση. Κατά την άποψή μου ο Ραζβάν είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Είναι πολύ επαγγελματίας, υπομονετικός και έξυπνος. Το πιο σημαντικό του στοιχείο είναι η ειλικρίνειά του και το γεγονός πως μπορεί να προστατεύσει τους παίκτες του. Αν ο Ραζβάν ήταν από το ξεκίνημα της χρονιάς στον ΠΑΟΚ, πιστεύω θα έμπαινε στους ομίλους του Europa League. Χάθηκε χρόνος για τον ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος πως από δω και πέρα θα πετύχει όλους τους στόχους».

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, ο Χαμζά Γιουνές ανέφερε: «Βέβαια, το πιστεύω. Είναι μεγάλο κλαμπ ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου μεγάλος προπονητής, οπότε μπορεί να το πετύχει».

Για τα όσα ακούγονται για τον Λουτσέσκου και την προσήλωση του στην άμυνα, απάντησε: «Δεν είναι αλήθεια. Μας ζητούσε να παίζουμε επιθετικά στα περισσότερα παιχνίδια. Με τον Λουτσέσκου προπονητή στη Ξάνθη, σκόραρα 20 γκολ, οπότε πως μπορεί να πιστεύει κανείς πως είναι αμυντικογενής;».