Επιστρέφουν στη βάση τους από την Αθήνα οι πρόεδροι των ΕΠΣ Έβρου, Ξάνθης και Θράκης

 

Στην Αθήνα βρέθηκαν την Κυριακή για να παρακολουθήσουν από τα επίσημα του Σταδίου Καραϊσκάκη την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Βέλγιο οι πρόεδροι των τριών ΕΠΣ της Θράκης.

Μπορεί σε προηγούμενο άρθρο στο ThrakiSportS να διαμαρτυρηθήκαμε ότι δεν υπήρξε πανό από την Θράκη στις εξέδρες που να υποδηλώνει την παρουσία και Θρακιωτών στο γήπεδο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι στα επίσημα εκπροσωπήθηκαν δια των προέδρων τους και οι τρεις Ενώσεις του γεωγραφικού μας διαμερίσματος.

Συγκεκριμένα στο Καραϊσκάκη έδωσαν το παρών πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΠΟ Γιώργος Πανίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και τρίτος αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΠΟ και πρώην αντιπρόεδρος Μάνος Γαβριηλίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου και πρώην ταμίας της ΕΠΟ Χρήστος Καραβασίλης  (στην φωτογραφία αρχείου εικονίζονται οι δύο τελευταίοι από παλιότερο αγώνα της Εθνικής).

Και οι τρεις Θρακιώτες παράγοντες βρέθηκαν την Κυριακή στην Αθήνα για το κρίσιμο ματς της Εθνικής. Αυτός ήταν μάλιστα και ο λόγος που ο Γιώργος Πανίδης απουσίασε από την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ, η οποία διεξαγόταν ουσιαστικά την ίδια ώρα στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης, αν και η αλήθεια είναι ότι βοήθησε με τον τρόπο του στο να έχει επιτυχία το όλο εγχείρημα.

Και οι τρεις επιστρέφουν το μεσημέρι στην βάση τους.

Ο Καραβασίλης έχει να λύσει το θέμα με τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων που θα λάβουν μέρος τη νέα σεζόν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου, το οποίο παραμένει ακόμα ανοιχτο. Ο Πανίδης έχει πλέον ως μεγαλύτερο πονοκέφαλο την ένσταση της Κεσσάνης Ερασμίου κατά της συμμετοχής του Νέστου Κύρνου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Όσο για τον Γαβριηλίδη, έχοντας και αυτός κάνει την κλήρωση και έχοντας ξεμπερδέψει με τέτοια προβλήματα, αφού στην Ροδόπη δεν υπήρξαν ενστάσεις, μπορεί να ασχολείται με πιο ευχάριστα πράγματα, όπως τις 10 μπάλες που έταξε σε κάθε σωματείο ότι θα δοθούν μέσα στον Σεπτέμβριο…