Μπέρδεψαν το Via Egnatia Run του περασμένου Σαββάτου με το Run Greece της Αλεξανδρούπολης στα τέλη του μήνα

 

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Κυριακή, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης εξέφρασε  τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στους ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και Δήμο Αλεξανδρούπολης, «διοργανωτές, του 4ου Run Αλεξανδρούπολης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017».

Επίσης, το δελτίο Τύπου αναφέρει: «Πολλά συγχαρητήρια στα υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στα μέλη του Συνδέσμου Βασίλη Πανιτσούδη και Μιχάλη Μπέη που έλαβαν μέρος στην αγωνιστική διαδρομή των 10 χλμ. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με το σύνθημα “λέμε ναι στον αθλητισμό στην πιο υγιή μορφή του”».

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η διοργάνωση στην οποία γίνεται αναφορά δεν είναι το 4ο Run Greece Αλεξανδρούπολης που θα φιλοξενηθεί στα τέλη του μήνα στην πρωτεύουσα του Έβρου αλλά το 3ο Via Egnatia Run που φιλοξενήθηκε πράγματι το περασμένο Σάββατο με επίκεντρο την Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο είναι αλήθεια ότι δυο μεγάλα δρομικά γεγονότα στον ίδιο μήνα στην ίδια πόλη είναι λογικό και επόμενο να προκαλέσει μπερδέματα.

Ίσως θα έπρεπε οι αρμόδιοι φορείς στην Αλεξανδρούπολη να φροντίσουν ώστε οι δύο αυτές παρεμφερείς διοργανώσεις να μην διεξάγονται σε απόσταση τριών εβδομάδων, μέσα στον ίδιο μήνα, αλλά κάποια από αυτές να πάει σε άλλη ημερομηνία. Για να μην προκαλούνται μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Διαιτητών Μπάσκετ που προτρέπει να μέλη του να συμμετέχουν σε δρομικές εκδηλώσεις και αναδεικνύει με τα δελτία Τύπου που εκδίδει τις παρουσίες τους.