Volley League: Εν αναμονή της προκήρυξης του πρωταθλήματος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Μπορεί να μπήκε ο Σεπτέμβριος, ακόμα ωστόσο βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης από την ΕΣΑΠ για το πότε θα διεξαχθεί το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο όπου θα συζητηθεί η νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος (γιατί όπως σχολιάζει και το Sportsfeed «ναι, είμαστε αρχές Σεπτεμβρίου και δεν υπάρχει προκήρυξη στο πιο… αξιόπιστο πρωτάθλημα»).

Το κρίσιμο αυτό Δ.Σ. θα συζητήσει ωστόσο και άλλα ζητήματα όπως τα τηλεοπτικά μετά την υπαναχώρηση της Nova, ο χορηγός μιας και ο ΟΠΑΠ απαιτεί τηλεοπτική κάλυψη για να δώσει χρήματα. Και μέσα σε όλα αυτά, από τα οποία θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα του Εθνικού Αλεξανδρπύπολης, ο ΠΑΣΑΠ μέσω του προέδρου του Βασίλη Μηνούδη, έδωσε μια άλλη διάσταση στο ζήτημα της αύξησης του αριθμού των κοινοτικών.

Υπενθυμίζεται πως υπάρχει πρόταση του Ολυμπιακού που αναφέρει ότι θα πρέπει να μην υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς τον αριθμό των κοινοτικών που αναγράφονται στο φύλλο αγώνος. Ο Μηνούδης «ανέβασε» το μεσημέρι στο facebook το μνημόνιο συνεργασίας που είχαν υπογράψει το 2010 η ΕΟΠΕ, η ΕΣΑΠ και ο ΠΑΣΑΠ και το οποίο αποτέλεσε τη βάση των όσων ακολούθησαν (αύξηση του αριθμού των ξένων, κεντρική διαχείριση παλαιότερων οφειλών, αδειοδότηση) και το οποίο σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ είναι σε ισχύ.

Μάλιστα το συγκεκριμένο MOU έχει την υπογραφή του νυν προέδρου της ΕΣΑΠ και παράγοντα του Ολυμπιακού Παντελή Ταρνατόρου, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ να χαρακτηρίζει το λιγότερο άκομψη την οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής μονομερώς ή εν κρυπτώ της συγκεκριμένης συμφωνίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Ταρνατώρος βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη και παρέστη στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Εθνικού.