Παρουσία πλήθους κόσμου και πολλών παικτών παρουσιάστηκε το βιβλίο για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ (+photos)

 

Μια πολύ ιδιαίτερη προσπάθεια έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στο τέλος της, αφού στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης ο Μπάμπης Κυρλίδης σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου και σημαντικών φυσιογνωμιών για την ιστορία του ΑΟΞ, παρουσίασε το βιβλίο που ο ίδιος επιμελήθηκε για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ και το παρών έδωσαν πολλά γνωστά και μη πρόσωπα για το φίλαθλο κοινό της Ξάνθης, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η ίδια η ομάδα φυσικά. Έτσι η Ξάνθη έδωσε το παρών με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο πλέον Άρη Πιαλόγλου, τον προπονητή της Μίλαν Ράσταβατς, τον τιμ μάνατζερ Κώστα Τσαλίκη ενώ από παίκτες παρόντες ήταν οι Χρήστος Λισγάρας, Μάκης Μπαξεβανίδης, Λάζαρος Ορφανίδης, Νίκος Σαμπανίδης και Παναγιώτης Σταθάκης.

Φυσικά το παρών έδωσαν και πολλοί παλιοί παίκτες που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του ΑΟΞ. Μερικοί από αυτούς ήταν ο Δημήτρης Γελαδάρης, ο Μάκης Τζάτζος, ο Νίκος Καραγεωργίου, ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο, ο Παρασκευάς Άντζας και ο Γιουράι Μπούτσεκ.

Παρούσα  επίσης  και η ομάδα του Ορφέα, που μετέβη στο χώρο της εκδήλωσης αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με την Καβάλα, μαζί με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και πρόεδρο του συλλόγου παλαιμάχων του ΑΟΞ Μπάμπη Χατζημεστή. Μετά το τέλος της παρουσίασης του βιβλίου όσοι ήθελαν, μπορούσαν να το αγοράσουν στη τιμή των 20 ευρώ.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση: