Κατασκοπεία έχοντας την… καλύτερη παρέα από τον Δ. Μπροντίδη της ΑΕΔ στο ΔΑΚ Κομοτηνής

 

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δημήτρης Μπροντίδης, μέλος της διοίκησης της ΑΕ Διδυμοτείχου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να «κατασκοπεύσει» τις ομάδες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και της Δόξας Προσκυνητών, με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπη η πρωταθλήτρια ΕΠΣ Έβρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (αλλά και πιο πριν σε φιλικά παιχνίδια).

Ωστόσο σε αυτήν την παρουσία του στο γήπεδο δεν ήταν μόνος αλλά συνοδευόταν από την καλύτερη παρέα. Βλέπετε, πήγε στο γήπεδα μαζί με τον γιο του Λευτέρη, ο οποίος παίζει μπάλα στην ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου αλλά έχει διακρίσεις και ως αθλητής του ταεκβοντό και την κόρη του Χριστίνα.

Η τελευταία ήταν και ο πιο βασικός λόγος της παρουσίας όλης της οικογένειας στην Κομοτηνή, αφού πέτυχε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις την είσοδό της σε σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και ο ευτυχής μπαμπάς είναι σε αναζήτηση του σπιτιού όπου θα μείνει. Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Μπροντίδης είχε στο πλάι του στο ΔΑΚ Κομοτηνής την καλύτερη παρέα….

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ