Γ’ Εθνική: Φιλική ήττα από την Καβάλα για τον Ορφέα Ξάνθης

 

Παρότι έχασε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ορφέας Ξάνθης δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του ΑΟΞ από την Καβάλα με 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με κεφαλιά του Παπαστεριανού στο 18′, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2.

Η συνέχεια άνηκε στον Ορφέα, που πίεσε για το γκολ, το οποίο εν τέλει ήρθε στο 81′ με τον Κατρανίτσα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Χακή, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μαράκης, Καραγκιόζης Β., Χιντ, Τορομανίδης, Καραγκιόζης Ι., Χαλήλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακόπουλος, Καρκατζάνης, Λαζαρίδης,Τουγιάλ, Ταϊφούρ, Χατζήπαπας.

ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Παγκάκης, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Σέχου, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Κεϊτά, Μπλιος, Ρομπέρ, Βαλαβανόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Προβατίδης, Θωμαΐδης, Δημίτσας, Ντουρτμέρ, Παυλίδης, Ζαρωτιάδης, Αδαμάκης, Χαραλαμπίδης, Χατζηκυριάκου, Τσακιρίδης.