ΕΠΣ Έβρου: Αναβλήθηκε το ΔΣ για την επικύρωση των ομάδων, προς αναβολή και η κλήρωση πρωταθλημάτων και Κυπέλλου

 

Για την προσεχή Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, πρώτη Τετάρτη του Σεπτεμβρίου, είχε καθοριστεί ανεπίσημα η ημερομηνία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου με τόπο διεξαγωγής να ορίζεται η Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει τότε.

Η κλήρωση οδηγείται σε αναβολή, αλλά δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για αυτό αφού έτσι κι αλλιώς η ενημέρωση που είχε γίνει στις ομάδες ήταν ανεπίσημη. Όσο για τον λόγο της αναβολής; Το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει ο χάρτης των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν.

Επισήμως είχε δοθεί προθεσμία ως τις 31 Αυγούστου για να δηλωθούν οι συμμετοχές, ώστε να εγκριθούν σε ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου το απόγευμα της Παρασκευής, 1ης Σεπτεμβρίου. Τέτοιο ΔΣ όμως δεν έγινε και ούτε εκδόθηκε σχετική πρόσκληση, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν τελευταία στιγμή να δηλωθούν με αποτέλεσμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Παράλληλα, οι αρνήσεις για την 12η κενή θέση στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις ομάδων και από την Β’ Κατηγορία δημιουργούν έναν γόρδιο δεσμό που θα πρέπει να λύσει το ΔΣ. Θα γίνει η Α’ Κατηγορία μόνο με 11 ομάδες ή θα αναζητηθεί πάση θυσία 12η; Θα συμπτυχθούν σε δύο οι όμιλοι της Β’ Κατηγορίας ή θα παραμείνουν τρεις και με λιγότερες ομάδες;

Όλα αυτά για να απαντηθούν όμως, πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και στην Ελλάδα όπου όλοι σπεύδουν την τελευταία στιγμή να δηλωθούν ή να… ξεδηλωθούν, ακόμα αυτό το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της εβδομάδας, ακολούθως να διεξαχθεί το ΔΣ που κανονικά είχε υπολογισθεί ότι θα γίνει την περασμένη Παρασκευή, να απαντηθούν τα κρίσιμα ερωτήματα και ακολούθως να ληφθεί η απόφαση για την ημερομηνία της κλήρωσης, που πάντως είναι πλέον σχεδόν απίθανο να διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here