A2 Γυναικών: Στόχο την άνοδο στην Pre League βάζουν στην ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος Νέα Βύσσα

 

Η βελτίωση της εικόνας της ομάδας, ο πρωταθλητισμός στον όμιλο αλλά και η άνοδος στην ανώτερη κατηγορία, που εν προκειμένου είναι η Pre League, είναι οι στόχοι της νέας σεζόν για τον ΑΟ Νέας Βύσσας, όπως λένε οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Η ομάδα του Τάσου Βλασακίδη κινήθηκε ιδιαίτερα δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έφερε σημαντικές παίκτριες όπως τις Παναγιώτα Δαμιανίδου και Αλίκη Βεζυργιαννίδου από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την Όλγα Πεπόνη από τον Αρχέλαο Κατερίνης και την Δομινίκη Μπαρή από τις Αμαζόνες Μαΐστρου ενώ επιστρέφει από την Πρέβεζα όπου σπούδαζε η Βάγια Μπαρμπούδη, που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Επισήμως, σύμφωνα με ανακοίνωση κατά την συγκρότηση του ΔΣ της ομάδας, «οι στόχοι της ομάδας ανεβαίνουν μετά την εμπειρία της πρώτης χρονιάς στην Α2 και ορίζονται σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή», ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι αυτό σημαίνει διεκδίκηση μιας από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου που θα οδηγούν στα μπαράζ ανόδου, με στόχο η Νέα Βύσσα να γίνει η μεγάλη ομάδα του Έβρου που θα προσπαθήσει να διακριθεί στο γυναικείο βόλεϊ.

Στη Νέα Βύσσα βλέπουν το κενό που υπάρχει στην περιοχή, μετά τον υποβιβασμό του ΑΟ Ορεστιάδας στην Α2 Ανδρών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εκπροσώπηση του βόλεϊ του Βορείου Έβρου σε μεγάλες κατηγορίες, αλλά και την άρνηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης να ανέβει στην Pre League ως αναπληρωματικής. Θεωρούν λοιπόν ότι έχουν την χρυσή ευκαιρια να συσπειρώσουν δυνάμεις και με ένα μείγμα ντόπιων παικτριών αλλά και έμπειρων «ξένων» από άλλες περιοχές της Β. Ελλάδος να διεκδικήσουν άνοδο.