Α2 Γυναικών: Επιστρέφει στην Ασπίδα Ξάνθης και στο προπονητικό τιμ η Λένα Αντώνογλου

 

Στην Ασπίδα Ξάνθης επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας, κατά το οποίο ήταν προπονήτρια στα τμήματα υποδομής του Λεύκιππου Ξάνθης η Λένα Αντώνογλου.

Η έμπειρη πρώην παίκτρια και αρχηγός της Ασπίδας θα είναι βοηθός του Νεδήμ Καρά Αχμέτ στη γυναικεία ομάδα, ενώ θα συμμετέχει στο προπονητικό επιτελείο όλων των γυναικείων τμημάτων της ομάδας της Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας:

Το Δ.Σ. της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ένταξη της Λένας Αντώνογλου στο προπονητικό επιτελείο των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μας. 
Μετά από μια λαμπρή καριέρα ως αθλήτρια και έχοντας πρωταγωνιστήσει στην άνοδο και στην καθιέρωση της γυναικείας ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ στις εθνικές κατηγορίες, από τη φετινή χρονιά θα είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα γυναικών, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και θα συμμετέχει στο προπονητικό επιτελείο όλων των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μας.
Την καλωσορίζουμε και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να μας χαρίζει επιτυχίες και θα εμφυσήσει την αγάπη για το άθλημα σε όλες τις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου μας.