Στην διάθεση του κοινού από Δευτέρα το Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης με νέους βατήρες και χρονόμετρα

 

Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε να γεμίζει η μεγάλη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης, αφού ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες συντήρησης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο sferikos.

Ο Γιάννης Βαταμίδης επεσήμανε πως «δόθηκε μια μεγάλη μάχη» για να ολοκληρωθούν σε όσο δυνατόν πιο σύντομα οι εργασίες απολύμανσης και επισκευές στους αρμούς των πλακιδίων της πισίνας με πολύ χαμηλό κόστος.

Επίσης έχει ολοκληρωθεί και η τοποθέτησης των νέων βατήρων και ηλεκτρονικών χρονομέτρων ολυμπιακών προδιαγραφών και αφού γίνει και ο καθαρισμός του χώρου θα παραδοθεί προς χρήση σε πλήρη λειτουργία την ερχόμενη Δευτέρα.

Ωστόσο οι προπονήσεις των Δήμου Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη μπόρεσαν να ξεκινήσουν άμεσα, από τα μέσα της εβδομάδας, καθώς προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στο Μεξικό σε έναν μήνα.

Το νέο κολυμβητήριο μετά και τις εργασίες που έγιναν, ουσιαστικά πλέον θα μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις, εγχώριες αλλά και διεθνείς…

Ακούστε τι είπε ο Γιάννης Βαταμίδης: