Volley League: Ξεκίνησαν προπονήσεις οι τρεις νέοι ξένοι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

 

Με παρόντες τους τρεις ξένους της ομάδας συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ισραηλινός πασαδόρος Michael Milstein και οι δύο σέρβοι ακραίοι Andrej Ristic και Luka Veličković γνώρισαν τους νέους τους συμπαίκτες και εντάχθηκαν άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας, με τον προπονητή του Εθνικού, Σάκη Μουστακίδη και τον βοηθό του, Γιώργος Παπάζογλου, να έχουν πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

Οι προπονήσεις είναι διπλές, εντατικές και επίπονες από το τεχνικό τιμ. Οι πρωινές έχουν βαρύτητα στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην ενδυνάμωση, ενώ το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» συνεχίζονται με ασκήσεις μπάλας.
Η φετινή ομάδα του Εθνικού διακρίνεται από τον μικρό μέσο όρο ηλικίας, το ταλέντο και τον ενθουσιασμό της, στοιχεία που θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης, καθώς ένας από τους κύριους στόχους, πέρα από την καλή πορεία, είναι η ανάδειξη νέων αθλητών και η αξιοποίηση των ταλέντων που ξεχώρισαν στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων εκεί όπου ο Εθνικός κατέλαβε την τρίτη θέση.
Όπως σημειώνουν άλλωστε και οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ του Ευνικού Αλεξανδρούπολης «Έχουμε από την αρχή της προετοιμασίας τους παίκτες μας στη διάθεσή μας. Ήδη έχουμε ξεκινήσει εδώ και δέκα περίπου μέρες την δουλειά στο γήπεδο η οποία θα είναι εντατική και σε υψηλούς ρυθμούς για να καταφέρουμε να είμαστε στο μεγαλύτερο δυνατό επιθυμητό αποτέλεσμα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».