Θεσμός οι Κυκλώπειες Διαδρομές του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν και φέτος οι Κυκλώπειες Διαδρομές, η 3ήμερη διοργάνωση του Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν και φέτος, από Ελλάδα και εξωτερικό. 

«Τα πράγματα ήταν καλύτερα από ότι περιμέναμε, η ανταπόκριση του κόσμου και των φίλων μοτοσικλετιστών από όλη την βόρεια Ελλάδα, είναι συγκινητική. Πάνω από 30 λέσχες, ομάδες, και clubs από την χώρα μας αλλά και το εξωτερικό έδωσαν το παρόν. Είχαμε γύρω στους εκατόν πενήντα κατασκηνωτές, και λίγο λιγότερο από χίλιους επισκέπτες στο σύνολο το τριήμερο», ενημερώνει η Γιάννα Πουρνάρα, πρόεδρος του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής σε δηλώσεις της στην εφημερίδα “Χρόνος”.

Συμπληρώνει: «Ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος και αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν είχαμε μόνο μοτοσικλετιστές φέτος, αλλά και ανθρώπους που ήρθαν για να δουν, να αφουγκραστούν την δίτροχη οικογένεια και να μας γνωρίσουν.   Είχαμε και την τιμή να έχουμε τον πρόεδρο όλων των λεσχών της Βουλγαρίας. Έμειναν πάρα πολύ ικανοποιημένοι από όλη τη διοργάνωση, και μάλιστα έφυγαν τελευταίοι».

Πλήθος εκδηλώσεων με μοτοκαλλιστεία, live συγκροτήματα, λαϊκό γλέντι και φυσικά πολλές μοτοβόλτες στις ομορφιές της Μαρώνειας είχε η ατζέντα του Ομίλου και για φέτος. Μάλιστα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές υπήρξε καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των συμμετεχόντων από τους διοργανωτές. Η διακριτική παρουσία της αστυνομίας, για πρώτη φορά, έπαιξε το ρόλο της στην τήρηση της τάξης κυρίως εκτός του κατασκηνωτικού κέντρου.

Ο απολογισμός του τριημέρου αφήνει ένα μεγάλο χαμόγελο σε συμμετέχοντες και διοργανωτές. Η υπόσχεση δόθηκε ήδη από τώρα για του χρόνου και μάλιστα βάζοντας τον πήχη υψηλότερα, για ακόμα καλύτερη διοργάνωση. «Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που μας στηρίζουνε κάθε χρόνο, χωρίς αυτούς είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσουμε την εκδήλωση γιατί έχει ένα αρκετά μεγάλο κόστος, θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους της περιοχής που μας ανέχτηκαν με την φασαρία. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη μας που μας στήριξαν και συμμετείχαν, έχει πάρα πολύ δουλειά αυτή η διοργάνωση» κατέληξε η κα. Πουρνάρα στην εφημερίδα “Χρόνος”.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΚΥΚΛΩΠΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ