Super League: Με ενισχυμένες αρμοδιότητες η παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθη

 

Την προηγούμενη εβδομάδα το ThrakiSportS αποκάλυψε τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν στην σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ, με σημαντικότερη την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Επιτρόπου αλλά και την επιστροφή του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Τυπικά ο Παπαδημητρίου επιστρέφει ως απλό μέλος του Δ.Σ. καθώς οι μόνοι που εμφανίζονται με τίτλο στο οκταμελές σχήμα του είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Άρης Πιαλόγλου και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Στράτος. Στην πραγματικότητα όμως φαίνεται ότι έχει πιο αναβαθμισμένο ρόλο σε σχέση με τους υπόλοιπους έξι απλούς συμβούλους.

Στο γεγονός αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι ενώ όλα τα απλά μέλη του Δ.Σ. της Ξάνθης αναφέρονται με αλφαβητική σειρά, αυτό του Γιάννη Παπαδημητρίου προτάσσεται και αναφέρεται πρώτο, εκτός αλφαβητικής σειράς (κανονικά θα έπρεπε να τοποθετηθεί μετά τον Γιώργο Μπερμπέρογλου αλλά προηγείται και των Νίκου και Πέτρου Δαμκαλή).

Εννοείται ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου διατηρεί την θέση του ως τεχνικός διευθυντής, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει επισήμως στα διοικητικά πράγματα της ομάδας. Ανεξάρτητα από τους τίτλους πάντως, φαίνεται ότι απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του μεγαλομετόχου Χρήστου πανόπουλου.

Αποτελεί τα μάτια και τα αυτιά του ιδιοκτήτη στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, ενώ στον Γιάννη Παπαδημητρίου χρεώνεται ήδη και «το λαβράκι Ράσταβατς». Στην πιάτσα θεωρείται δική του ανακάλυψη και ήδη, μετά τα παράπονα της πρεμιέρας, η πειστική εμφάνιση της δεύτερης αγωνιστικής με τον Πλατανιά έχει προκαλέσει πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων, εντός και εκτός Ξάνθης.